Среща Студентски Град 06.01.2010 г. обръщалото на автобуси 94 и 280.Заявили присъствие :1. Bachev2. Koceto3. liverpool2354. iceflame5. BEX---GTДописвайте се
Среща Студентски Град 06.01.2010 г. обръщалото на автобуси 94 и 280.Заявили присъствие :1. Bachev2. Koceto3. liverpool2354. iceflame5. BEX---GTДописвайте се
Никакъв шанс. Така яко са ме напънали заверките, че няма мърдане. Най-вероятно по това време ще съм пред някой кабинет, чакайки изнервен и недоспал . Весело изкарване
Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Да вземем да се разберем да се чакаме не на обръщалото, а в някое кафе направо на това време не ми се седи 1 час на студа.Първият който даде предложение за кафе или кръчма в Студентски Грдад да счита че е удобрено от мен.
Аз отпадам,че преди малко разбрах,една приятелка ще я изпращаме за Австрия към 8 часа, а преди тва неква кръчма ще правиме..Ае пък утре задържили се снега,ще правиме вечерта некои полигон
Аз отпадам,че преди малко разбрах,една приятелка ще я изпращаме за Австрия към 8 часа, а преди тва неква кръчма ще правиме..Ае пък утре задържили се снега,ще правиме вечерта некои полигон
Аз и без това теб не съм те броил , нищо че Бачев те е сложил в списъка. Ама той си е малко наивен затова все още ти вярва.
Аз и без това теб не съм те броил , нищо че Бачев те е сложил в списъка. Ама той си е малко наивен затова все още ти вярва.
Аз Радо съм го отписал нацяло, не само че не му вярвам Може да се разсърди, че го няма в списъка затова съм го сложил, не че не съм сигурен, че ще има работа. Той винаги има работа, все пак е много зает човек.
Тъй като никой нищо не казва, моето предложение е следното събираме се в 19.00 на обръщалото (все пак някой може да дойде там понеже знае че има среща и не е прочел темата) седим до 19.30 не повече (много студено инъче не ми пречи и до по-късно), а фсички закъснели да ми звъннат на 0883 490 409 - Коцето
Тъй като никой нищо не казва, моето предложение е следното събираме се в 19.00 на обръщалото (все пак някой може да дойде там понеже знае че има среща и не е прочел темата) седим до 19.30 не повече (много студено инъче не ми пречи и до по-късно), а фсички закъснели да ми звъннат на 0883 490 409 - Коцето
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Само за протокола. Явно това, че не пишат в темата за някой хора не значи, че няма да дойдат Събрахме се 10-15 човека и си изкарахме екстра Снимки няма :П
Коментар