Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде на среща в Студентски Град!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща Студентски Град 06.01.2010 г. обръщалото на автобуси 94 и 280.Заявили присъствие :1. Bachev2. Koceto3. liverpool2354. iceflame5. BEX---GTДописвайте се
    Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
      Среща Студентски Град 06.01.2010 г. обръщалото на автобуси 94 и 280.Заявили присъствие :1. Bachev2. Koceto3. liverpool2354. iceflame5. BEX---GTДописвайте се
      Никакъв шанс. Така яко са ме напънали заверките, че няма мърдане. Най-вероятно по това време ще съм пред някой кабинет, чакайки изнервен и недоспал . Весело изкарване
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Да вземем да се разберем да се чакаме не на обръщалото, а в някое кафе направо на това време не ми се седи 1 час на студа.Първият който даде предложение за кафе или кръчма в Студентски Грдад да счита че е удобрено от мен.

Коментар

Аз отпадам,че преди малко разбрах,една приятелка ще я изпращаме за Австрия към 8 часа, а преди тва неква кръчма ще правиме..Ае пък утре задържили се снега,ще правиме вечерта некои полигон
          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

liverpool235 написа:
            Аз отпадам,че преди малко разбрах,една приятелка ще я изпращаме за Австрия към 8 часа, а преди тва неква кръчма ще правиме..Ае пък утре задържили се снега,ще правиме вечерта некои полигон
            Аз и без това теб не съм те броил , нищо че Бачев те е сложил в списъка. Ама той си е малко наивен затова все още ти вярва.

Коментар

Kotseto написа:
              liverpool235 написа:
              Аз и без това теб не съм те броил , нищо че Бачев те е сложил в списъка. Ама той си е малко наивен затова все още ти вярва.
              Аз Радо съм го отписал нацяло, не само че не му вярвам Може да се разсърди, че го няма в списъка затова съм го сложил, не че не съм сигурен, че ще има работа. Той винаги има работа, все пак е много зает човек.
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Последно какво се разбираме? В кафе ли ще акустираме направо или....
                FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
                FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now

Коментар

Тъй като никой нищо не казва, моето предложение е следното събираме се в 19.00 на обръщалото (все пак някой може да дойде там понеже знае че има среща и не е прочел темата) седим до 19.30 не повече (много студено инъче не ми пречи и до по-късно), а фсички закъснели да ми звъннат на 0883 490 409 - Коцето

Коментар

Kotseto написа:
                    Тъй като никой нищо не казва, моето предложение е следното събираме се в 19.00 на обръщалото (все пак някой може да дойде там понеже знае че има среща и не е прочел темата) седим до 19.30 не повече (много студено инъче не ми пречи и до по-късно), а фсички закъснели да ми звъннат на 0883 490 409 - Коцето
                    Приема се
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Kotseto написа:
                      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                      e30 forever!

Коментар

Аз ще дойда обаче без колата, че нема пари за бензинец....
                        FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Само за протокола. Явно това, че не пишат в темата за някой хора не значи, че няма да дойдат Събрахме се 10-15 човека и си изкарахме екстра Снимки няма :П
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

повече никога няма да казвам, че ще идвам на срещата... за да може да идвам по-често :D

Коментар

kiler_4o написа:
                              повече никога няма да казвам, че ще идвам на срещата... за да може да идвам по-често :D
                              П.С. Ама се получи добра среща де :D
                              FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD

Коментар

Другия път и аз ще се появя.....
                                http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Working...
                                X