Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто среща в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз защо си мисля, че контингента чете форума и се информира за предстоящите срещи, както и да е ако трябва и телефони нека да се звъннат Пък и няма да е лошо преди голямата среща да се видим и разберем групата от София да тръгнем заедно , все си мисля, че по магистралата ще е голяма атракция да се видят примерно 20-30 пунтовци как движат в групичка :D :D
    punto HGT

Коментар

Еми то ние мяма да сме по магистралата а по подбалканската линия.да не е лошо да се съберем да го обсъдим
      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Хайде, дайте някаква конкретна уговорка, че ако съм в София да намина...

Коментар

Аз лично съм на линия само чакам някой нещо да каже за място и час
          punto HGT

Коментар

Какво ще кажете да направим една Punto среща в някой от дните около Великден
            Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
            Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
            Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
            Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

FIRE 8V написа:
              Аз съм ЗА !
              Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

FIRE 8V написа:
                Нали се сещаш, че всички, които сме от другите градове, най-вероятно ще сме си по родните градове Най-добре да не е около великден Аз така или иначе идните 3 съботи и недели най-вероятно не съм в София, но да не сме егоисти, сигурно има доста като мен, които за великден няма да са тук

Коментар

Странни хора сте,има организирана НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55190.Защо не уважите колегите от форума, а се чудите кога и как да се организирате?Та срещата е само на 80-90км от София.Никой не ви задължава да отидете с преспиване и тн.Просто се съберете през деня, запознайте се с нови хора,обменете идеи и опит.Аз се ядосвам че съм ангажиран с работа и не мога да присъствам,а съм на 300+ км, а на вас ви е под носа дет се казва.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ааааа, ще уважим НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА, че как... Единствено заради лични ангажименти няма да остана за двете вечери с колегите и въпреки че ми е под носа ще навъртя 300+ км. за два дена.А идеята за Punto срещата е за предната седмица(около 3-4.04), когато се събират повечко почивни дни и се отнася за всички, които ще са в гр.София по празниците.
                    Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
                    Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
                    Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
                    Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

Търси се..

Коментар

предлагам следващата неделя да се съберем и да го обсъдим.нека да е на познатото място Кауфланд Банишора в 18ч.

Коментар

Аз ще мина на приятелката с голфа, че мойта машина не е в София, ... като видите голфа да не ми теглите чертата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                        punto HGT

Коментар

didich написа:
                          Аз ще мина на приятелката с голфа, че мойта машина не е в София, ... като видите голфа да не ми теглите чертата Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          то аз ще дойда пеша нали няма да ме върнете

Коментар

то аз ще дойда пеша нали няма да ме върнете
                            Пoследно кога и къде е срещата?
                            Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

В Неделя на покрива на паркинга на Кауфланд Банишора от 18ч.

Коментар

Среща имаше макар и да се брояхме на пръстите на едната ръка ... :D Уговорката е следната - в събота 24.04 да се съберем в 16.00ч на паркинга на Баумакс и към 16.15ч събралата се група да потегля в посока Сопот.Това е за сега, ще пусна същото съобщение и в другата тема, ако има нещо, което съм пропуснал предполагам, че колегата sonicempire ще го добави.Поздрави
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X