Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто среща в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е сабрахме се малцина разглобихме една темпра :D
    Fiat Punto 1.4 gt turbo
    Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

къде се изнизаха тримата младежи , които вчера към 11:30 бяха пред Пийпълс?
      2015 Renault Megane Expression GT
      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Сори,банда!Скъсах жило вчера,попътно към срещата...
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

не знам как е минало ама аз се разцепих от ядене и пиене сабота и неделя.не можах да дойда но на следващата среща съм на линия
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
            не знам как е минало ама аз се разцепих от ядене и пиене сабота и неделя.не можах да дойда но на следващата среща съм на линия
            Явно народа се пообърка и накрая никой не дойде..... някои хора ми казаха че ще минат към 17 часа други бяхме там 16 .... накрая към 17:30 си тръгнахме 5-тимата, които бяхме

Коментар

колеги, кога се пада следващата среща, че не следя темата...

Коментар

13-ти декември се пада следващата среща мисля.... освен ако не се правят през седмица. Но до колкото знам се състоят всяка 2-ра и последна седмица на месеца пък сега беше на 22-ри .... Та демек май е на 6-ти декември следващата. След това на 20-ти декември и после някога след празниците :P

Коментар

Insane написа:
                  13-ти декември се пада следващата среща мисля.... освен ако не се правят през седмица. Но до колкото знам се състоят всяка 2-ра и последна седмица на месеца пък сега беше на 22-ри .... Та демек май е на 6-ти декември следващата. След това на 20-ти декември и после някога след празниците :P
                  Ако е на 6-ти е много вероятно да мога да дойда, понеже седмицата на 6-ти ще съм в София... но не знам - или на 6ти, или на 7ми заминаваме, по-вероятно на 7ми...

Коментар

Предлагам тази седмица да си спретнем нещо по организирано.Какво ще кажете колеги за една сбирка тази неделя?2ма пунто приятели са дали заявка че искат да дойдат

Коментар

+ още един бройте ме и мен

Коментар

няма да мога...
                        Fiat Punto 1.4 gt turbo
                        Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Аз най-вероятно няма да мога... Ако успея да се прибера на време от Бургас - става... в колко часа беше срещата ?

Коментар

16:00 часа е срещата и до колкото изкара.Аз няма да мога да дойда да ви видя пунтовците, щото съм на работа в събота и трябва да се прибирам следобяда в събота

Коментар

Insane написа:
                              16:00 часа е срещата и до колкото изкара.Аз няма да мога да дойда да ви видя пунтовците, щото съм на работа в събота и трябва да се прибирам следобяда в събота
                              Нещо аз ли се филмирах, че срещата е в неделя, или? Явно тотално съм се объркал... щом е в събота - слабо с идването...

Коментар

kiler_4o написа:
                                Insane написа:
                                Нещо аз ли се филмирах, че срещата е в неделя, или? Явно тотално съм се объркал... щом е в събота - слабо с идването...
                                тя никога не е била в Събота винаги е в Неделя от 16ч.

Коментар

Working...
                                X