Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто среща в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто среща в София

Здравейте колеги, допитах се до модераторите и ето че отново има тема за "Пунто среща" в София, не е със статут на важна ,но това мисля не е от особено значение. Предлагам отново да започнем срещите, а за място и час ще се договорим допълнително.Поздрави
    FIAT Punto GT'96 131hp
    FIAT Punto TD 60 '98
    Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

И аз съм за такова мероприятие, ще дойда задължително стига да се разбере къде и кога
    Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Искам и аз да участвам.

Коментар

Колеги, защо не си се събирате ( Ако вие си се разберете и ви е удобно все пак де) както предните няколко срещи на кауфланд-а в банишора в неделя от 4-5 часа примерно за зимния период .... лятото пак към 6-7. Първите няколко срещи там се бяхте събирали по 15-20 пунтовци като дори идваха и други италиянски автомобили ....

Коментар

идеята е добра но пак ще се включат зли завистливи езици,точно заради тях се опорочи цялата работа.дайте предложения за коя неделя да е
          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Ами да започнем от тази - 08.11.2009 г.Само час кажете...
            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Ами да мисля,че 4-5 часа следобяд е добре, само че старото място ли да запазим или....?
              FIAT Punto GT'96 131hp
              FIAT Punto TD 60 '98
              Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

там е много открито и нависоко и какви течения стават ще измръзнеме яко,предлагам да е долу на малкия паркинг на кауфланда отзад

Коментар

Неделя 16:00 на малкия паркинг на кауфланд ?
                  Fiat Punto 1.4 gt turbo
                  Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Още като видях темата и си рекох: Ей сега ще се примоля да направят срещата в събота! Щото в неделя не мога, но както е известно, петима Петко не чакат. Ако стане нещо като традиция обаче ще си кажа молбата: айде поне някоя среща да е в събота. Просто всека неделя съм на работа - гадно, но факт.
                    Стояха зверчета
                    Около плета
                    В тях стреляха
                    И те умираха

Коментар

Приятел Събота повечето сме на работа за съжаление.засега мисля че неделя е най рационално за всички

Коментар

остава ли за утре срещата?предлагам да е на кауфланда от 16

Коментар

аз съм там
                          Fiat Punto 1.4 gt turbo
                          Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

И аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

Кауфланда на Света Тройца ли?
                              Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

Working...