Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто среща в София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да бе, и на мене ми се върти нещо в главата да се съберем "пунта-мари" че от отдавна нещо не сме се снимали заеднокакво предлагате ( само да не е на бояна че много лудница - ако може )
    Power Under Pressure

Коментар

И аз съм 100% за среща на пунто гт маняците или изцяло на турбо маняци.Аз както обикновенно съм на мнение че трябва да се съберем в Слатина на Булгарплод-а до Висше Транспортно Училище (ВТУ), доста е широчко и освен да се подредят колите за готина снимка може да си направим няколко импровизирани гонки на 200-300 метра колкото е дистанциата там.Но пък е по към единия край на София - кажете ако ви устроива да изберем дата :D

Коментар

Съгласен!А и подкрепям да не е на Бояна,не можахме да се видиме и да си полафиме спокойно!Давайте идеи за дата,място и час!За Булгарплод съм съгласен,мястото е добро за една сбирка!
        Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

ами и аз съм за булгара само да не е края на месеца че май тогава се сабират хондаджии и ще стане много гъч

Коментар

И аз съм съгласен да се посъберем някаде.. само да се разберем кога.А каде се намира това Булгарплод.
            4 бири и турбината да свири

Коментар

DogForLife написа:
              И аз съм съгласен да се посъберем някаде.. само да се разберем кога.А каде се намира това Булгарплод.
              в квартал слатина зад вту , аз в булгарплод работя и пунтото ми е всеки ден отпред
              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Working...
              X