Ехх леле как ще мръдна за 4-5 дни до морето и точко тогава ще се съберат всички :D Няма такъв карък като мен :D Нищо другия път, гледам че бая народ се е събрал чакам още снимки
Определено добре се получи мен ме е яд само,че момчето с ВТС-са дето исках да дойде и братото с АЛФАТА неможаха,иначе се радвам,че така се събрахме дано се организираме пак така
хубаво че се сабраха повече ФИАТИ аз бях със сина и нямаше как да го оставя та си тръгнахме а защо не идвате и в Неделя по обяд на срещата зад Била-хотел Славия там поне може да седнем да се видим по кафе -например
хубаво че се сабраха повече ФИАТИ аз бях със сина и нямаше как да го оставя та си тръгнахме а защо не идвате и в Неделя по обяд на срещата зад Биба-хотел Славия там поне може да седнем да се видим по кафе -например
хубаво че се сабраха повече ФИАТИ аз бях със сина и нямаше как да го оставя та си тръгнахме а защо не идвате и в Неделя по обяд на срещата зад Биба-хотел Славия там поне може да седнем да се видим по кафе -например
Ами може би някои не искат да те виждат
А не само него.Те имат друго виждане върху нещата.Улегнали хора които искат да си говорят за компютри,навигации...всичко друго,но не и за коли.
Ако така идвате и на други срещи от ФОРУМА е много хубаво. Пък за каво ще се говори това е въпрос на тези където се събират.Дали за коли и ли телефони.като гледах на тази среща някой дори и дума не обелваха щото не се познават доста от хората .
А не само него.Те имат друго виждане върху нещата.Улегнали хора които искат да си говорят за компютри,навигации...всичко друго,но не и за коли.
Просто бях по-умерен,но това си е чистата истина! А за Свети Петър - ако тръгна да обяснявам защо не се събираме толкова коли по Вашите срещи,защо всичките тези хора не се познават и не си говорят (или не искат да си говорят),то най вероятно ще получа foreverбан. Така,че прави си ключетата и не се занимавай с неща който няма как да проумееш.
Коментар