Здравейте колеги! [bf713dc737]И тази година ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ организира дарителска кампания за набиране на средства и подпомагане с дрехи, храни, лекарства и др. на
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Meril
Колеги мисля,че по-едно лично съобщение до всички ще бъде от полза.Както е направено предния път.
-
fihi
-
vital написа:Да, миналата година много хора бяха разбрали именно от личните съобщения."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Meril
-
meril написа:Аз не съм получилаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Meril
-
Meril
Хайде колеги стегнете се! Нека накараме няколко невинни същества да се усмихнат! Нека покажем,че нас ни е грижа за тях!
Коментар
-
Meril
-
Здравейте!Аз съм жената на Марти, с част от вас се познаваме. Бих искала да се включа в тази благородна кауза. Разполагам с доста с дрешки от нашето момче и бих могла да ви ги изпратя или дам лично. Кой отговаря за колетите?Пишете ми за да се разберем.Тези дечица заслужават да бъдат обичани и да им се даде шанс за по-добро бъдеще.Поздравявам ви за инициативата, дано повече хора се включат!
Коментар
-
Meril
-
fihi
MartoModev написа:Здравейте!Аз съм жената на Марти, с част от вас се познаваме. Бих искала да се включа в тази благородна кауза. Разполагам с доста с дрешки от нашето момче и бих могла да ви ги изпратя или дам лично. Кой отговаря за колетите?Пишете ми за да се разберем.Тези дечица заслужават да бъдат обичани и да им се даде шанс за по-добро бъдеще.Поздравявам ви за инициативата, дано повече хора се включат!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар