Здравейте колеги! [bf713dc737]И тази година ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ организира дарителска кампания за набиране на средства и подпомагане с дрехи, храни, лекарства и др. на
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Да, миналата година много хора бяха разбрали именно от личните съобщения.
И тази идея,ако не ме лъже паметта, беше на Фихи и също предизвика оживени спорове и дискусии.Все пак трябва да се даде повече гласност на кампанията,за да има смисъл.Иначе нищо не правим!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Здравейте!Аз съм жената на Марти, с част от вас се познаваме. Бих искала да се включа в тази благородна кауза. Разполагам с доста с дрешки от нашето момче и бих могла да ви ги изпратя или дам лично. Кой отговаря за колетите?Пишете ми за да се разберем.Тези дечица заслужават да бъдат обичани и да им се даде шанс за по-добро бъдеще.Поздравявам ви за инициативата, дано повече хора се включат!
Здравейте!Аз съм жената на Марти, с част от вас се познаваме. Бих искала да се включа в тази благородна кауза. Разполагам с доста с дрешки от нашето момче и бих могла да ви ги изпратя или дам лично. Кой отговаря за колетите?Пишете ми за да се разберем.Тези дечица заслужават да бъдат обичани и да им се даде шанс за по-добро бъдеще.Поздравявам ви за инициативата, дано повече хора се включат!
Коментар