Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Zik написа:
    И аз мога да даря дрехи... но съм от Пловдив и незнам как....
    Обади се на мен

Коментар

myrmuzetka написа:
      В колко часа ще се тръгва от София,за да знам аз кога да тръгна? Ирка освен Вас,друг от София ще идва ли?
      Никаква идея нямам. Предполагам, че ръководството ще идват, Илко, Жоро...Моите хора нищо не свършиха с поставената задача, а толкова ми се искаше...все пак става въпрос за 12ст. на памперс, макар и не "маркови".
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        myrmuzetka написа:
        В колко часа ще се тръгва от София,за да знам аз кога да тръгна? Ирка освен Вас,друг от София ще идва ли?
        Никаква идея нямам. Предполагам, че ръководството ще идват, Илко, Жоро...Моите хора нищо не свършиха с поставената задача, а толкова ми се искаше...все пак става въпрос за 12ст. на памперс, макар и не "маркови".
        И моите не свършиха,щом до сега няма резултат... Каквото това.

Коментар

Предполагам че ще успея преди крайния срок да преведа пари и аз.На 12ти най вероятно ще дойда до дома така че ако има нещо за превоз от София - казвайте.

Коментар

колеги ако може да оточним в колко часа ще се ходи в дома понеже аз съм малко по-далеч и трябва да тръгна по рано ....
            AUDI 1.8 20V TURBO
            ex - FiAT BRAVO 2.0 20V, 1.9 JTD ++, 1.8 16V+газ, Alfa Romeo 1.9 JTD

Коментар

Колеги, крайната дата наближава. Който има още предложения за изгодно пазаруване, моля да ги представи тук във възможно кратък срок, за да може в сряда 9-ти или най-късно в четвъртък 10-ти да изтегля парите и да пазарувам или да ги преведа някому и той да пазарува, в зависимост от това къде получем най-изгодната оферта.Мисля, че 11.00 е добър час за мероприятието - направо горе в дома.
              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Памперси Fixies от 3-6кг. - 56бр. в пакет, цена 9.00лв. - налични 21 пакетаПамперси Fixies от 3-6кг. - 28бр. в пакет, цена 7.00лв. - налични 45 пакетаПамперси Fixies от 4-9кг. - 24бр. в пакет, цена 7.00лв. - налични 2 пакетаТова са цените в магазина.Момчето дава отстъпка 15% от горепосочените цени.Цените с отстъпката по мои изчисления са както следва:Памперси Fixies от 3-6кг. - 56бр. в пакет - от 9.00лв. цената става 7.65лв. за пакетПамперси Fixies от 3-6кг. - 28бр. в пакет - от 7.00лв. цената става 5.95лв. за пакетПамперси Fixies от 4-9кг. - 24бр. в пакет - от 7.00лв. цената става 5.95лв. за пакет
                Ванга

Коментар

Току що говорих с директорката на дома и се уговорихме за събота в 11.00 да отнесем даренията - и тя ще бъде там.Каза, че по принцип са им нужни памперси с размери 4-9 кг и 9-18 кг., като на месец потребяват по 1500 памперса от вид.За марката каза каквото купим - но предполагам всеки от опит знае, че има памперси, които за нищо не стават. За храните - от кондензираните млека, Фризолаг 1 или NAN 1 или аналози. Ползват и пюрета и кашички. Каквото купим - няма да го върнат общо взето.

Коментар

В Пазарджик има фирма за памперси,няма ли някой колега от там който да отиде на място или аз да ходя? То не остана време...

Коментар

Чакаме един младеж от Септември да видим какво ще направи...
                      Ванга

Коментар

При мен освен двата кашона има вече и 60лв. Търся човека за памперсите, ще сравня с тези цени на Ирка.Ирка, ще ми дадеш ли контакта на човека с твоите памперси на лично?
                        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв.4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв.9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв.10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв.11. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA 20.00лв.12. ДАРЕНИЕ ВНЕСЕНО ОТ INESSITA 20.00 - средства събрани на една от срещите на форума.13. ДАРЕНИЕ ОТ RUNNER 10.00лв.14. ДАРЕНИЕ ОТ SEV 25.00ЛВ.15. ДАРЕНИЕ ОТ YAVOR 20.00 лв16. ДАРЕНИЕ TYSON 20.00 лв.17. ДАРЕНИЕ ОТ EWING 25.00 лв.18. DARENIE ОТ ЯНА КИРИЛОВА КАРАДЖОВА 50.00 лв (няма вписан никнейм)19. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID 20.00 лв.20. ДАРЕНИЕ ОТ LYUBOHAR 30.00 лв.21. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVOGT_18 50лв.22. ДАРЕНИЕ ОТ BRADATATD100 20лв.23. ДАРЕНИЕ ОТ Meril - 30.00 ЛВ.24. ДАРЕНИЕ ОТ ILKOR - 30.00лв. Общо: 1040 лв.минахме психологическата граница от 1000 лв. :D

Коментар

1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв.4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв.5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв.9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв.10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв.11. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA 20.00лв.12. ДАРЕНИЕ ВНЕСЕНО ОТ INESSITA 20.00 - средства събрани на една от срещите на форума.13. ДАРЕНИЕ ОТ RUNNER 10.00лв.14. ДАРЕНИЕ ОТ SEV 25.00ЛВ.15. ДАРЕНИЕ ОТ YAVOR 20.00 лв16. ДАРЕНИЕ TYSON 20.00 лв.17. ДАРЕНИЕ ОТ EWING 25.00 лв.18. DARENIE ОТ ЯНА КИРИЛОВА КАРАДЖОВА 50.00 лв (няма вписан никнейм)19. ДАРЕНИЕ ОТ VENIOID 20.00 лв.20. ДАРЕНИЕ ОТ LYUBOHAR 30.00 лв.21. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVOGT_18 50лв.22. ДАРЕНИЕ ОТ BRADATATD100 20лв.23. ДАРЕНИЕ ОТ Meril - 30.00 ЛВ.24. ДАРЕНИЕ ОТ ILKOR - 30.00лв. 25. ДАРЕНИЕ АНОНИМНО 20.00лв.26. ДАРЕНИЕ ОТ СТЕАМ 50.00 лв. 27. ДАРЕНИЕ ОТ DESINKA 20.00 лв. 28. ДАРЕНИЕ ОТ КОЛЕГИТЕ ОТ БУРГАС внесено от АТАНАС ВОДЕНИЧАРОВ 85.00 лв. Общо: 1215 лв.тук не са включени 60-те лева дето GTipo ги е писал от неговите колеги.С тях ще станат 1275.

Коментар

Нали срока е до 09.12?
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                                Нали срока е до 09.12?
                                Да колега.

Коментар

Working...
                                X