1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. Общо: 650 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Киро, не знам дали е само кризата! Чак пък да не може човек да отдели 5 или 10 лв. - не ми се вярва да са толкова много хората, които наистина са в такова положение (дано да не греша!). Това не е състезание кой ще даде повече, кой колкото може! Ама нещата май опират повече до убеждение и желание.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
И друго... Трябва да се направи проучване откъде ще може да са напазарува най-евтино.Ако трябва ще скокна до София или ще преведа парите на човек който да напазарува там.Защото в Кюстендил изобщо не е най-изгодното място за пазаруване.Ще направя сондажи за цени, но пък за целта трябва приблизително да знам и за какви пари ще се пазарува за да се знаят количествата и евентуалните отстъпки...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Здравейте, Кирил,днес разговаряхме по телефона относно хипотетичната възможност стационарният ми компютър да бъде продаден.Ето и характеристиките му:RAM 2,526 GB HARD DISK 80 GBПРОЦЕСОР Intel Celeron 2,80 GHzвградена видео карта17 - инчов монитор "PROVIEW"Компютърната конфигурация е от MULTIRAMA Ако са необходими и други подробности, пишете ми.Доскоро! П. П. Веднага щом получа офертата за детските храни, ще пиша какви са цените и възможните отстъпки за количество.
Коментар
-
desinka написа:Здравейте, Кирил,днес разговаряхме по телефона относно хипотетичната възможност стационарният ми компютър да бъде продаден.Ето и характеристиките му:RAM 2,526 GB HARD DISK 80 GBПРОЦЕСОР Intel Celeron 2,80 GHzвградена видео карта17 - инчов монитор "PROVIEW"Компютърната конфигурация е от MULTIRAMA Ако са необходими и други подробности, пишете ми.Доскоро! П. П. Веднага щом получа офертата за детските храни, ще пиша какви са цените и възможните отстъпки за количество.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв. Общо: 670 лв.10 от 1000 редовни потребители досега...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв. 11. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA 20.00лв. 12. ДАРЕНИЕ ВНЕСЕНО ОТ INESSITA 20.00 - средства събрани на една от срещите на форума.Общо: 710 лв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв. 11. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA 20.00лв. 12. ДАРЕНИЕ ВНЕСЕНО ОТ INESSITA 20.00 - средства събрани на една от срещите на форума.13. ДАРЕНИЕ ОТ RUNNER 10.00лв. Общо: 720 лв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Ще ми се малко да удължим крайния срок...а,Кире,има ли начин?Че тая година по-късно почнахме кампанията и по-рано ще я свършим...Аз например почнах лееко да се притеснявам,щото не са ми превели още нито детски,нито майчинство,а разчитах на тези пари,за да преведа в сметката!Иначе трябва да търсим назаем! Дано поне бат Фихи да вземе аванс тия дни..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ще ми се малко да удължим крайния срок...а,Кире,има ли начин?Че тая година по-късно почнахме кампанията и по-рано ще я свършим...Аз например почнах лееко да се притеснявам,щото не са ми превели още нито детски,нито майчинство,а разчитах на тези пари,за да преведа в сметката!Иначе трябва да търсим назаем! Дано поне бат Фихи да вземе аванс тия дни...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар