Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дарителска кампания на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. Общо: 650 лв.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Мдааа... Кризата май ни е ударила доста...

Коментар

Киро, не знам дали е само кризата! Чак пък да не може човек да отдели 5 или 10 лв. - не ми се вярва да са толкова много хората, които наистина са в такова положение (дано да не греша!). Това не е състезание кой ще даде повече, кой колкото може! Ама нещата май опират повече до убеждение и желание.
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да,нещо вяло върви кампанията за сега.Аз лично се надявам покрай заплатеното време да се раздвижат малко нещата.Надявам се на следващата среща в Бургас да посъберем някой лев за дечицата.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

приятели, не се притеснявайте ако не може да отделите такива суми като хората по-горекойто колкото може 5-10-15-20...всеки лев е от полза
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

И друго... Трябва да се направи проучване откъде ще може да са напазарува най-евтино.Ако трябва ще скокна до София или ще преведа парите на човек който да напазарува там.Защото в Кюстендил изобщо не е най-изгодното място за пазаруване.Ще направя сондажи за цени, но пък за целта трябва приблизително да знам и за какви пари ще се пазарува за да се знаят количествата и евентуалните отстъпки...

Коментар

Здравейте, Кирил,днес разговаряхме по телефона относно хипотетичната възможност стационарният ми компютър да бъде продаден.Ето и характеристиките му:RAM 2,526 GB HARD DISK 80 GBПРОЦЕСОР Intel Celeron 2,80 GHzвградена видео карта17 - инчов монитор "PROVIEW"Компютърната конфигурация е от MULTIRAMA Ако са необходими и други подробности, пишете ми.Доскоро! П. П. Веднага щом получа офертата за детските храни, ще пиша какви са цените и възможните отстъпки за количество.

Коментар

desinka написа:
                  Здравейте, Кирил,днес разговаряхме по телефона относно хипотетичната възможност стационарният ми компютър да бъде продаден.Ето и характеристиките му:RAM 2,526 GB HARD DISK 80 GBПРОЦЕСОР Intel Celeron 2,80 GHzвградена видео карта17 - инчов монитор "PROVIEW"Компютърната конфигурация е от MULTIRAMA Ако са необходими и други подробности, пишете ми.Доскоро! П. П. Веднага щом получа офертата за детските храни, ще пиша какви са цените и възможните отстъпки за количество.
                  Идеята на колежката беше, ако продаде този компютър - да дари средствата за кампанията.

Коментар

1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв. Общо: 670 лв.10 от 1000 редовни потребители досега...

Коментар

1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв. 11. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA 20.00лв. 12. ДАРЕНИЕ ВНЕСЕНО ОТ INESSITA 20.00 - средства събрани на една от срещите на форума.Общо: 710 лв.

Коментар

Вчера получихме дрешки от Danchojn и съпругата му.Ето и снимка на нещата. Качеството е малко зле, но все пак е от телефон.
                        Прикачени файлове
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

1. Дарител пожелал анонимност - 100. 00лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50. 00лв.3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50. 00лв. 4. ДАРЕНИЕ ОТ VITAL - 230. 00 лв. 5. ДАРЕНИЕ ОТ NИКЦХО - 50.006. ДАРЕНИЕ ОТ kiro_of_the_day - 50. 00лв.7. ДАРЕТИЕ ОТ kilar - 50. 00 лв.8. ДАРЕНИЕ ОТ GTipo - 50. 00 лв. 9. ДАРЕНИЕ ОТ SOK1 - 20.00лв. 10. ДАРЕНИЕ ОТ GECATA _82 - 20.00лв. 11. ДАРЕНИЕ ОТ INESSITA 20.00лв. 12. ДАРЕНИЕ ВНЕСЕНО ОТ INESSITA 20.00 - средства събрани на една от срещите на форума.13. ДАРЕНИЕ ОТ RUNNER 10.00лв. Общо: 720 лв.

Коментар

Ще ми се малко да удължим крайния срок...а,Кире,има ли начин?Че тая година по-късно почнахме кампанията и по-рано ще я свършим...Аз например почнах лееко да се притеснявам,щото не са ми превели още нито детски,нито майчинство,а разчитах на тези пари,за да преведа в сметката!Иначе трябва да търсим назаем! Дано поне бат Фихи да вземе аванс тия дни...
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Ще ми се малко да удължим крайния срок...а,Кире,има ли начин?Че тая година по-късно почнахме кампанията и по-рано ще я свършим...Аз например почнах лееко да се притеснявам,щото не са ми превели още нито детски,нито майчинство,а разчитах на тези пари,за да преведа в сметката!Иначе трябва да търсим назаем! Дано поне бат Фихи да вземе аванс тия дни...
                              Е докога да я удължим? 19-ти го обявиха за работен после са Коледа и Нова година...След това - чакай някой да дари... Между другото - днес нищо.Но и ние не сме събрали малко, като гледам тук: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=444690Освен това и чакаме обещани пари, но обещаното не е като даденото...

Коментар

въпреки добрата кауза - за удължаване няма времепосле хората, които ще пазарят ще са заети с лични дела покрай празниците
                                2015 Renault Megane Expression GT
                                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                                X