MartoModev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дарителска кампания на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ 2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
-
Meril
-
Irka_fihi написа:MartoModev написа:Здравейте!Аз съм жената на Марти, с част от вас се познаваме. Бих искала да се включа в тази благородна кауза. Разполагам с доста с дрешки от нашето момче и бих могла да ви ги изпратя или дам лично. Кой отговаря за колетите?Пишете ми за да се разберем.Тези дечица заслужават да бъдат обичани и да им се даде шанс за по-добро бъдеще.Поздравявам ви за инициативата, дано повече хора се включат!
Коментар
-
Slavo написа:Имам много дрехи от дъщеря ми, но са за 8-10 годишни деца, мога да приготвя всичко и да го донеса до ОК, защото ми е близо. За съжаление на 12.12 съм на рожден ден с жена ми в провинцията, ако може да ми отговорите тук или на ЛС мога ли да бъда полезен с тези дрехи.ПоздравиVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
От сега нататък ще изчаквам 24 часа преди да обявя постъплението от даден дарител, за да има възможност той да се свърже с мен и да пожелае евентуално анонимност.Вчера след постъпването на първото дарение побързах да го обявя, за което се извинавам на колегата.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. Дарител пожелал анонимност - 100лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50лв. п.п. Току що постъпи и още едно даретние от 50 лв., но ще го обявя утре по това време както вече писах. т.е. общо 200лв до сега.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
1. Дарител пожелал анонимност - 100лв.2. ДАРЕНИЕ ОТ BRAVANI - 50лв. 3. ДАРЕНИЕ ОТ PECHO - 50лв. ОБЩО - 200лв.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
fihi
-
Meril
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар