Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Свищов-всяка Сряда-19:00 зад Факултета

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Споко колеги никои никого няма да остави.Само да се разберем къде ще бъдем тази сряда ? На паркинга на Академията-зад факултетския корпус пак в 21:00 ??
    Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

колеги

колеги за агенцията това е братов на центъра обаче ако щше правим нещо даите да се съберем и да направим направо няколко стикера.За срещатат кадето кажете аз сум пешеходец и не ме бърка. Мерси за съпричасността от всички ви
      Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
      http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Re: колеги

super_s написа:
        колеги за агенцията това е братов на центъра обаче ако щше правим нещо даите да се съберем и да направим направо няколко стикера.За срещатат кадето кажете аз сум пешеходец и не ме бърка. Мерси за съпричасността от всички ви
        Кога си дойде ???

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
            dzdz написа:
            здравейте пичове, как сте имам и аз една фиатка и мога да се присъединя към колектива ви а и искам да ви помоля ако някой да ми каже къде да в свищокио има такава рекламна агенция да ми направят лепенки за колата мерси предварително
            Като се прибера, ще ти донеса един. Не си поръчвай.
            Колега може ли и на мен да донесеш защото като оправя колата ще слагам и крило което ще скрие моя следователно ще го махна и ще остана без стикер

Коментар

super_s написа:
              deadairplane написа:
              dzdz написа:
              здравейте пичове, как сте имам и аз една фиатка и мога да се присъединя към колектива ви а и искам да ви помоля ако някой да ми каже къде да в свищокио има такава рекламна агенция да ми направят лепенки за колата мерси предварително
              Като се прибера, ще ти донеса един. Не си поръчвай.
              Колега може ли и на мен да донесеш защото като оправя колата ще слагам и крило което ще скрие моя следователно ще го махна и ще остана без стикер
              То и на мен ще ми трябва,ама кат’ взема звяра (2.0 16v Sedicivalvole )

Коментар

Коментар

стикери

много благодаря колега.каквото трябва плащаме поздрави

Коментар

ами направо като се съберем сега в сряда и ще решим и един ще отиде да ги направи(стикерите) и така защото май ще станем достга италиянки и колегата няма да може да подсигури на всички :D :D :D :D
                    КАРАШ ЛИ БЪРЗО ЩЕ ТЕ НОСЯТ БАВНО..!!!

Коментар

Добре в сряда го обмисляме

Коментар

и аз ще се включа със стикерите. А срещата остава ли зад стопанската академия

Коментар

gociy написа:
                          и аз ще се включа със стикерите. А срещата остава ли зад стопанската академия
                          ами май остава да . В сряда 21:00 !Чакам и аз някой да ме вземе !!!

Коментар

ами кажи откъде и да те взема ако искаш ?

Коментар

gociy написа:
                              ами кажи откъде и да те взема ако искаш ?
                              Ами аз съм може да се каже над хотел Дунав,ама не проблем да дойда и пеша Ако ти се минава да ме всемеш,ще се разберем кога и къде.

Коментар

е то ако ще сме зад факултета няма много смисъл защото аз съм покрай ПР клуба...ако не те бърка да слезеш. а за после ако ходим нанякъде те вземам !

Коментар

Working...
                                X