Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат за срещите в Свищов-всяка Сряда-19:00 зад Факултета

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blaablaa написа:
    аз 100 нямам ти 200 лв. искаш
    Сменяй си ник-а ве,виж кво ти казва човека. Примерно "Ръждюу"

Коментар

deadairplane написа:
      blaablaa написа:
      тц...не искам уно...има други модели които ми харесват. Като за начало и Фиат Линеа ми стига
      Помоли Илко да ти смени ника. С този ник ще имаш проблеми с негативни асоциации.
      Благодаря за съвета...но няма нужда да се сменя.

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
          2.0 i.e написа:
          и за каква тема на гошко става дума и къде нашия модератор я е сложил,Благодаря !
          За съжаление на гадно място в гаден раздел:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51058
          Видях я

Коментар

Довечера нещо cheers - промоция ?

Коментар

2.0 i.e написа:
              gociy написа:
              хаха да.. Мисля че и аз знам кой е престъпникът ама засега съм пас...Относно мачлето мн яко стана ама не е за нас като че ли.. И аз съм съгласен за глобата с фиш на еврошанс и ще се глобим по няколко пъти др седмица
              Колега,ти как се прибра ? Стигнаха ли ти 20-те литра вода !
              Всичко 6. Даже не съм наливал друга
              Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Коментар

да

Темата на Гошко е тъжна вест
                Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

gociy написа:
                  2.0 i.e написа:
                  gociy написа:
                  хаха да.. Мисля че и аз знам кой е престъпникът ама засега съм пас...Относно мачлето мн яко стана ама не е за нас като че ли.. И аз съм съгласен за глобата с фиш на еврошанс и ще се глобим по няколко пъти др седмица
                  Колега,ти как се прибра ? Стигнаха ли ти 20-те литра вода !
                  Всичко 6. Даже не съм наливал друга
                  Гледам тая вечер Пунтото паркирано до такситата

Коментар

Емисия Новини

Новини : Колата на Издирвания престъпник беще забелязана в Русе.Молим Гражданите от краидунавскиа град да сигнализират при забелязването.http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2603951Спорт: Тима на Типо Пауър нанесе нова зашеметявашта победа.Този път жертва станаха Аматьорския клуб на Юнаитед Пежо-Опел.Головата разлика отново беше 10 гола.Пауърите дори водеха с 15 гола но много тежка контузиа на стопера СтенЛи-то позволи гостите да намалят дори до 6 гола.Контузията може да изкара футболиста за извесно време от терена.Тарана Борислав-Т отново беше безупречен.Времето: Месец декември се очаква с температури до минус 9 градуса.нашия савет е оправяите бързо бегачките наливаите антифриз и се заредете с Грозданка 45 градуса Реклама: Фирма за Транспорт Спорт и Логистика Фиат Типо - Бо и Стен - Което кадето и както искате Филмова вечер: Денят на страшния съд - Типо срещу типо
                    Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
                    http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Re: Емисия Новини

super_s написа:
                      Новини : Колата на Издирвания престъпник беще забелязана в Русе.Молим Гражданите от краидунавскиа град да сигнализират при забелязването.http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2603951Спорт: Тима на Типо Пауър нанесе нова зашеметявашта победа.Този път жертва станаха Аматьорския клуб на Юнаитед Пежо-Опел.Головата разлика отново беше 10 гола.Пауърите дори водеха с 15 гола но много тежка контузиа на стопера СтенЛи-то позволи гостите да намалят дори до 6 гола.Контузията може да изкара футболиста за извесно време от терена.Тарана Борислав-Т отново беше безупречен.Времето: Месец декември се очаква с температури до минус 9 градуса.нашия савет е оправяите бързо бегачките наливаите антифриз и се заредете с Грозданка 45 градуса Реклама: Фирма за Транспорт Спорт и Логистика Фиат Типо - Бо и Стен - Което кадето и както искате Филмова вечер: Денят на страшния съд - Типо срещу типо
                      xaxaxaxaxa

Коментар

не съм знаел,че сред нас има редактор на Новини !!!

Коментар

малко снимки от миналата седмица от пастирането !!!Специални благодарности на колегата "go6o_vt" Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          Прикачени файлове

Коментар

2.0 ie доволен ли си от избора ми на НИК !?

Коментар

Даммм,ето това вече е НИК на голям човек !

Коментар

радвам се че ти харесва

Коментар

Working...
                                X