nastybg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе среща 17.10.2009--16.00 ч. Бояна пред НИМ
Collapse
X
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
колегиииииииииииииии със удолоствие що дойда само да не ми излезне някакво неотложна задача иначе съм тамfiat coupe 2.0 16v-първата любов
alfa romeo 155 1.8 8v-следващата
fiat coupe 1.8 16v -отново във играта
fiat coupe 1.8 16v-това ми беше четвъртата изгора
fiat coupe 20 16v TURBO-дочаках ламята спаска, А съм сaмо на 20г.
Коментар
-
milen orlinov написа:колегиииииииииииииии със удолоствие що дойда само да не ми излезне някакво неотложна задача иначе съм тамВарна... Морето... Червеното Турбо Купе...
Pininfarina's Fiat Coupe 16V Turbo 195 h.p.++
Skoda Octavia II 1.9 TDI-PD DSG 105 h.p.
Коментар
-
мисля да дойда само ако някой може да ми обясни къде е тоя исторически музей няма да сгреши.fiat coupe 2.0 16v-първата любов
Коментар
-
Аз пропускам обаче ... трябва да се подготвя гараж за 2рата от подписа където най-накрая ще може да се направи!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
аз мислех че това е резидинция, а то се оказа исторически музей, ех че съм прост, но както и да така кажете че ми е на 15мин път. Ми момчета ще се видим там надявам се да не се окажем 2 коли и да се чудим кво да правим чакам със нетърпение както винаги.fiat coupe 2.0 16v-първата любов
Коментар
-
хаххахаха колега из реших проблема със кукити просто не им спирам. То ми писна миналата година два пъти ми я взимаха за превишена и 5 месеца без книжка. Но вече сме квит 2 пъти не им спирам и то и двата беха със над 180км. Или па ако им спра бутам по 50лв щото иначе нема пускане. Та на куките да им еб...... май.........fiat coupe 2.0 16v-първата любов
Коментар
-
-
Е да ама аз се отцепих от колектива, но нищо другия път ......... ПП. Между другото имам едно предложение за някой следващ път да се съберем в София пред някое кафе да ги наредим повече хора ще ги заглеждат пък ние ще сме си на топло, щото пред тая резиденция освен студ не вярвам да сте видели друго ... но това ще си го коментираме като се видим !Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар