Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Купе среща 17.10.2009--16.00 ч. Бояна пред НИМ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nastybg написа:
    Executer написа:
    Аз като съм с пружини от купе мога ли да дойда ?! :D
    Хах значи си ги сложил колега, ела ще видиш и Купето, от което ги взе хахах ... пишете ме и мене само някои, ако може да ми припомни, че съм отвеян !!!
    Еее отдавна даже!!
    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

За коя събота говорите? Да знам дали и аз ще мога да дойда.Дайте да уточним ден и час..
      I`m HOT cause I FLY!!!

Коментар

NitroF1 написа:
        За коя събота говорите? Да знам дали и аз ще мога да дойда.Дайте да уточним ден и час..
        За тази събота е колега виж в заглавието....ще се радвам да се запознаем....
        http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

колегиииииииииииииии със удолоствие що дойда само да не ми излезне някакво неотложна задача иначе съм там
          fiat coupe 2.0 16v-първата любов
          alfa romeo 155 1.8 8v-следващата
          fiat coupe 1.8 16v -отново във играта
          fiat coupe 1.8 16v-това ми беше четвъртата изгора
          fiat coupe 20 16v TURBO-дочаках ламята спаска, А съм сaмо на 20г.

Коментар

milen orlinov написа:
            колегиииииииииииииии със удолоствие що дойда само да не ми излезне някакво неотложна задача иначе съм там
            Айде бе Миленчо, от кога искаме да видим най-запазеното Турбо Купе...Чакамете.Като гледам доста хора ще се съберем... :P :P :P
            Варна... Морето... Червеното Турбо Купе...

Pininfarina's Fiat Coupe 16V Turbo 195 h.p.++
            Skoda Octavia II 1.9 TDI-PD DSG 105 h.p.

Коментар

мисля да дойда само ако някой може да ми обясни къде е тоя исторически музей няма да сгреши.

Коментар

Като караш по бул българия посока бояна ...... Преди околовръсното влизаш да се качваш по околовръстното посока Младост но не се качваш на самото околовръстно, а точно преди да стъпиш на него завиваш на ляво има 300-500 метра на който има 6-7 легнали полицаи като свършат си пред Музея....

Коментар

Е тука сме ние ... надявам се да разбереш.
                  Прикачени файлове

Коментар

Аз пропускам обаче ... трябва да се подготвя гараж за 2рата от подписа където най-накрая ще може да се направи!!
                    ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                    // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

аз мислех че това е резидинция, а то се оказа исторически музей, ех че съм прост, но както и да така кажете че ми е на 15мин път. Ми момчета ще се видим там надявам се да не се окажем 2 коли и да се чудим кво да правим чакам със нетърпение както винаги.

Коментар

Айде до събота и карайте внимателно, че София е бъкана от куки. за 2 дена на 2-3 пъти ми се разминава радара ... хем със служената кола дет е нема 50 коня.... да ме хванат с превишена над 30-40 над ограниченията....

Коментар

хаххахаха колега из реших проблема със кукити просто не им спирам. То ми писна миналата година два пъти ми я взимаха за превишена и 5 месеца без книжка. Но вече сме квит 2 пъти не им спирам и то и двата беха със над 180км. Или па ако им спра бутам по 50лв щото иначе нема пускане. Та на куките да им еб...... май.........

Коментар

Пуснете някоя снимчица, видях че снимате
                            Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Ето малко снимки от мен... http://amital.snimka.bg/automobiles/...33436.15472252
                              http://nikolovf1.snimka.bg/sports/pi...53767.11094339

Коментар

Е да ама аз се отцепих от колектива, но нищо другия път ......... ПП. Между другото имам едно предложение за някой следващ път да се съберем в София пред някое кафе да ги наредим повече хора ще ги заглеждат пък ние ще сме си на топло, щото пред тая резиденция освен студ не вярвам да сте видели друго ... но това ще си го коментираме като се видим !
                                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                                Fiat Tipo 1991 - ex
                                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Working...
                                X