Евалата, услужливи сте!
Карта за Еко имам вече, даже си я ползвам Ще ритам наред алфи, да ви пробвам алармите. А какво точно е “пернишки” стикер, простете неграмотността ми?
От дума на дума в тази тема се образува идеята Да изкачим Черни връх тази събота, 29 септември!
Хайде, обувайте маратонки, туристически чепици и пр. и в 10 ч. атакуваме групово върха от хижа Алеко!
Който се престраши, да звъннка, та да се открием горе в навалицата.
От дума на дума в тази тема се образува идеята Да изкачим Черни връх тази събота, 29 септември!
Хайде, обувайте маратонки, туристически чепици и пр. и в 10 ч. атакуваме групово върха от хижа Алеко!
Който се престраши, да звъннка, та да се открием горе в навалицата.
И аз съм там, ама как ще се познаем, не знам... Един офтопик въпрос - вие с какво ще дойдете до там? Паркинг има ли на хижата, дали може да се паркира там в близост? Последно като ходих натам, беше преди 5 години, и бях с градския транспорт, та нямам ясни спомени...
Оги, да дадеш адрес на въпросното място? И за колко часа става дума?
Ресторант "ДАР", ул. Мърфи 34 (някои го знаят като бившата сръбска скара на Миро).
Четвъртък, 20:00, аз съм там и ще похапна от новото суши, което се предлага в ресторанта.
Нарочно пиша малко по-късен час, защото там в тези улички има лек проблем с паркирането и по-смислено е да се паркира отпред на бул. Мадрид, по местата на "зелена зона". Тя пък работи до 19:30 и като на голям булевард, контролът е почти до последната минута. А в 20:00 вече е свободна зона, както и трафикът е по-малък, ако например някой от по-далечен квартал реши да дойде. Според мен е чудесно място за вечерни срещи.
Само ще кажа: може да сме авто форум, но си струва отвреме-навреме да слезем от автомобилите.
Благодаря, Лили, че ни побутна да изкачим Черни връх! Беше много хубаво!
P.S. Потвърждавам за "Дар" - много е приятно (цените също ми се струват справедливи ). Ще гледам да дойда този четвъртък.
Тези, които идват на форумните срещи знаят, че всяка седмица в годината има фенове с изключение на дните, когато се пада Бъдни вечер/Коледа/Великден и дните около Нова Година (30.12, 31.12 и 01.01), така че всеки може да се включи всяка една Неделя от годината от 12.00 ч..
Всеки може да се включи и да се чувства добре дошъл. Дори да има съмнения дали ще има среща, понеже не се пише редовно тук в темата, няма такава опасност. Това мнение е по-скоро информативно за тези, които не са посещавали редовните срещи в София и не знаят традициите .
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"https://www.fiat-uno.org/
Коментар