Да почерпиш... :D Радвам се за тебе.Поздрави и от съпругата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
И аз ще мина Гледам оформя се добра среща. Миналата седмица срещата мина доста добре, след като с адаша направихме една бърза диагностика с FES-aFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
колеги утре мисля отново да присъствамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
На мен пък не ми се идва. Дайте ми поне една причина да дойда в тоя студ.Отделно имам проблеми с входа, в който живея. Некъв ДОМОУПРАВИТЕЛ съм и има един селянин, дето крадне ток. Нагло и нахално от всички нас. Ма го заковах де. Това си е за тема, но не ми се пише. Та... проблеми... писане... полиция... Сагата продължава. Седмицата ще е тежка.Пожелайте ми успех. Имам нужда.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:На мен пък не ми се идва. Дайте ми поне една причина да дойда в тоя студ.Отделно имам проблеми с входа, в който живея. Некъв ДОМОУПРАВИТЕЛ съм и има един селянин, дето крадне ток. Нагло и нахално от всички нас. Ма го заковах де. Това си е за тема, но не ми се пише. Та... проблеми... писане... полиция... Сагата продължава. Седмицата ще е тежка.Пожелайте ми успех. Имам нужда.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
lhristov написа:На мен пък не ми се идва. Дайте ми поне една причина да дойда в тоя студ.Отделно имам проблеми с входа, в който живея. Некъв ДОМОУПРАВИТЕЛ съм и има един селянин, дето крадне ток. Нагло и нахално от всички нас. Ма го заковах де. Това си е за тема, но не ми се пише. Та... проблеми... писане... полиция... Сагата продължава. Седмицата ще е тежка.Пожелайте ми успех. Имам нужда.Fiat Ulysse 2.0 JTD S (16V) 01.2001г.
Opel Vectra A 01.1992г. - ЕХ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар