Еми кво да направим сега, като Фиат са решили да се позиционират в по-високия клас. Много е трудно човек да се насили да даде за новото Браво същите пари, като за Хонда Сивик, например. Отстъпва и като визия и като екстри. А визията си е сериозен фактор за нас, почитателите на талянките. Иначе Бравото е много по-кола от Сивика. Ама изглежда като Опел Астра, а частите са в пъти по-скъпи от опелските, въпреки че са взаимнозаменяеми. Затова хората си вземат Алфа 147. Поне изглежда, като италианка и струва като италианка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоЕми кво да направим сега, като Фиат са решили да се позиционират в по-високия клас. Много е трудно човек да се насили да даде за новото Браво същите пари, като за Хонда Сивик, например. Отстъпва и като визия и като екстри. А визията си е сериозен фактор за нас, почитателите на талянките. Иначе Бравото е много по-кола от Сивика. Ама изглежда като Опел Астра, а частите са в пъти по-скъпи от опелските, въпреки че са взаимнозаменяеми. Затова хората си вземат Алфа 147. Поне изглежда, като италианка и струва като италианка.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
никога не съм смятал фиат за боклук а да ти кажа 8 години карах фиат. Никога не съм избирал кола по това дали е евтина за подръжка или дали е любима марка на хората. Търся нещо което само тоя който се е возил при мен може да каже какво е.
А алфата ми дава нещо което фиат на тоя етап не може да ми предложи.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
slonikon написа: Преглед на мнениетоАко смяташ фиатите за боклуци, можеш да не идваш на срещите. Ние там ги харесваме, нищо че не всички ги караме.
Само BANKOV ме разбра явно.Последна редакция от mell0; 01.10.2017, 11:57.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
mell0 написа: Преглед на мнениетоКарам новото Браво, но бензин и да ти кажа не знам кое е скъпото ??? Стоповете по 40лв. , или фаровете по 80 лв. По купето всичко е без пари. Това че караш дизел, не значи, че бензиновите са същите боклуци. Бензиновият двигател като обслужване стъпва колкото на старо Пунто. Ще ти кажа, че колега със алфа 147 дава 2 пъти повече пари за обслужване, а мен задницата бравото ми харесва хиляди пъти повече от на Алфата грозните дребни стопчета. Та не знам какво не му е италианското на дизайна ...
П.С. Абе къде ги раздават тия фарове по 80 лв? Прати на лично, ако може.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Понеже гледам, че доста сте се разгорещили в темата типично по "италиански" предлагам утре да направим една среща на по кафе/бира да поохладим страстите
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоТи представяш ли си да се съберем двамата на дон вито.
Утре 19.00
П.П. Отлагаме го за следващия четвъртък. Утре ще пътувам.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар