Не е важно какво караш , а какво ти е на душата! А и алфите пак са от Фиат групата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
Последна редакция от Kay_; 18.07.2017, 14:40.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Абе то има чалъм...
Днес качвам един приятел - каде 150 кила - той ми вика "к'во искаш от колата, бре, гледай как меко вози". А тя, милата, се снишила, и само кротко се полюлява по кръпките на асфалта. Та сега съм се хванал да чета подходящата документация и ще ставам сумотори.
Последна редакция от slonikon; 19.07.2017, 19:48.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетокво ще ставаш?
иии са взема да докарам фиата за последно на среща.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Хмм аз наминах към 12:10, но понеже никой не ме познава и поразгледах в заведението, но не намерих запалени Фиатаджии или поне не изглеждащи такива (а ме е малко срам да питам случайни хора по масите). И почаках малко отвън, имаше 1 Фиат Идеа, но така и на разбрах на кой е и си тръгнах.Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
cs_aleksandar написа: Преглед на мнениетоЩом те е срам, питаш сервитьорите те ни познават.. наистина тази неделя бяхме малко 6 чивека само.
П.п половината идваме с други марки колиФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
То тогава не е събиране на феновете на марката, а събиране на приятели и познати от форума ... така да го разбирам, защото 1 фен би карал марката, която харесва (или ако има няколко коли, поне би дошъл с нея). Айде Алфата, Ланчата и др. са си от 1 група, така че не е проблем, ама така някой нов ако иска да дойде ще има да се пули и да се чуди ... Всеки има друго разбиране, но за мен събиране на феновете на марката означава да се съберем с италианките и да им се радваме и така когато има 5-6 и повече италианки отвън ще се знае, че реално има някакво събиране. Алфистите, като се събират на Еко-то никога не идат с други коли или ако някой дойде то ще е бройка, а съм ходил няколко пъти. Явно няма истинки фенове на марката Фиат тук, а аз съм фен на марката от много малък, още когато дядо ми имаше полски Фиат след това Ритмо, Уно, Пунто, а той човека сам си ги ремонтираше и аз покрай него се влюбих в тези коли. Двигателите 1.2 8v Fire на първото Пунто съм го разкостявал и сглобявал и на Нисан Микра К12 с двигател 1.2 съм пипал и мога да кажа, че на Пуното двигателя въпреки, че е десетилетие по-стар е конструктивно по-добре изработен и елементарен. Новите Фиати от 2006 нагоре също не са зле, понеже карам само такива напоследък и съм възхитен. Двигателите им са също толкова добре направени и елементарни без излишни усложнения (говоря за бензиновите). Даже 1.4 Tjet си е турбиниран 1.4 16v, който пък го слагат на Idea, Stilo и т.н. Главата на новите Tjet-а е същата, даже и капака на клапаните е същия. Яд ме е че хората купуват издухани Фиати от джамбаците и си създават лошо мнение и карат други марки. Малко се отклоних от темата ама карай ..Fiat Bravo II 1.4 16v
Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
Fiat Punto 1.1 MK1 EX.
Коментар
-
S_BANKOV написа: Преглед на мнениетоАбе и аз си исгам колата ама е на в неделя бях с форд фиеста.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар