Ми на тебе говори. Нали ти иска стикерче от Феста и тя ти предложи своето.А ти що не казваш, дали ще ходиш днес на среща? Карам ти още маслото в багажника. И вече се разля и стана... Добре, че имам гума на дъното.Не го дадох на Цурко, щото той спомена, колата беше далеч, после се отплеснахме с други неща, а пък в неделя въобще не се и видяхме.И, Вили, с теб пък съвсем забравихме за стикерчетата от Еко. Изгоряха. Майната му.Инак, на мен не ми се идва, защото ме чакат едни 160 кг. да ги мина през пресата и поставя за тиха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
Имах нагласата да идвам, но ме изненадаха в последния момент и трябваше да си стоя в къщи ( и парка) и да се забавлявам с наследника. Вили, ще ти звънна, и месри за стикерчето Лъчо, ако имаш търпение още няколко дни, все ще намеря време(колкото и трудно да е напоследък) да се видим. Извинете ме всички.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Здравейте колеги мисля примерно следващата неделя да ви посетя на Софийската среща понеже живея от 2 години в София ама не съм идвал ....... Не познавам никой но не вярвам да ядете хора А ако се намери и някои пич да ми покаже как се сменя антифриза и обезвъздушава браво 1.8 :PPP Ще спечели Ямболска гроздова :DD "Малко подкупвам сега да не се наредите на опашка" Лека вечер .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар