S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
да взема да се домъкна и азШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
curko написа:Утре съм се заканил да пия форумско кафе...Ако някой има комп и кабеляци за диагностика на АБС за браво’96, да ги взима, пък каквото пие и му струва- няма грижиNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Аз ще съм на бързо в обедната, че съм на бачкане. Вчера направих 14 часа, като се прибрах очите ми бях на пепелнициФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Виж водещото мнение в темата. Предлагам да играеме на една игра: Всеки казва колко чвоека ще дойдат на срещата. Само който познае - печели правото да НЕ плаща своята сметка. Който е най-далече от верния отговор - черпи този, който е познал. Броят се хората, присъстващи на срещата в 13:00 часа. Участват само тези, които са дали заявка тука в темата. Пример:Аз казвам 7, някой друг казва 8, трети казва 11. В 13:00 часа преброяваме присъстващите. Броят се само мъже и жени, нямащи нищо общо, деца - не. Например някой е довел жена си - брои се за един. Преброяваме 7, аз печеля и този с предположение 11 ме черпи кафе. Ако преброим 11 - обратното. Ако преброим 9 или 10, никой не печели, а ако преброим 8 - печели вторият, а третият го черпи, защото е най-далече от 8. Тъй като играта е за забавление и за да не се получи да има двама или повече познали, че тоя с черпенето ще се озъби, въвеждаме правило, че никой няма право да казва число, което вече е предположено. Ако този, които му се падне да черпи - не дойде, то никой никого не черпи. Ако този, които печели, не дойде - пак никой никого не черпи.Според мен утре в 13:00 часа на срещата на форума ще има 9 човека. (Срещата е от 12:00, някой да не се обърка!!)
Коментар
-
Нямаш право така, днеска си казала, че няма да идваш, а сега казваш число, което е доста високо и така хем ще добиеш право да черпиш, хем няма да дойдеш и ще развалиш играта. Май по-добре да се гледат предположенията само на присъстващите, така че давайте смело. Едно кафе ли ще ви бутне? (9 ще са, даже ги знам кои са )
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар