Извинявам се не уточних говоря за феста на 13 септември (питам толкова рано за да мога да си направя планови)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
кълвачев93, синко, ти ме развесели! Изпълни ми вечерта, да знаеш. :D (Ако 93 е годината, в която си раждан, тогава можеш да ми бъдеш син. В противен случай си взимам думите обратно. Дъщеря ми е vhristova90).Такъв ентусиазъм... Между другото, беше ли на миналогодишния Фест? Нямам спомен за такъв автомобил и колега. Може би е мой пропуск.Та, Picus-ев93, какво искам да кажа?Искам да кажа, че тук си говорим за срещите ни всяка неделя. За Феста има отделна тема и когато наближи 13-ти ще го решаваме. Според мен има прееедостатъчно време. Нали?А ти на среща в неделя си добре дошъл. Даже можем да си менкаме бутилките за вода. Ти ще ми наливаш от Горна Баня, аз от централната баня. Това е шега, разбира се. Да не се засегнеш.Колеги, имам проблем. Вентилатора работи постоянно. Лошо. Само трима са видели темата...Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Спокойно ще има две маси хора да те чакатАз ги събирам...ама май и тая седмица ще пътувам и няма да идвам.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
vili151279 написа:Kay_ написа:Спокойно ще има две маси хора да те чакатАз ги събирам...ама май и тая седмица ще пътувам и няма да идвам.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар