Аз най-вероятно ще бачкам и няма да дойда, ама ако има някой от района и шефовете имат карти за ЕКО, ако може да ми вземе 3 броя, че сериозни хора ги искат.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
cs_aleksandar написа:Pecho написа:Бензинова секта-а-а!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:LPG съм по съгласенFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Ми, чудя се. не че имам нещо ангажимент.АИ имат и днес отворени врати.Вчера карах джипа. 2,0 мотор, дизел, автоматик. Е, не е това моя автомобил. Няма да си го купя!Вижте, Линея-та, с 1,3 Мджет мотора е друго нещо. 4/100 извън града. Е, по- е моя автомобил. Но и за него 22 бона няма да дам.Ще поизчакам...А, ако някой се надява да кара Джулиета... ами не запали.Онзи ден я докарали, вчера сутринта не запали. Върти та се къса, таблото гора от грешки... вкл. и КОДЕ. По мой съвет извикаха техника с компа за диагностика. Един час човека ръчкА. После не знам...А ето този красавец, 240 коня вече си имал собственик. Българин... Скоро ще го видим по нашите пътища.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Ми, чудя се. не че имам нещо ангажимент.АИ имат и днес отворени врати.Вчера карах джипа. 2,0 мотор, дизел, автоматик. Е, не е това моя автомобил. Няма да си го купя!Вижте, Линея-та, с 1,3 Мджет мотора е друго нещо. 4/100 извън града. Е, по- е моя автомобил. Но и за него 22 бона няма да дам.Ще поизчакам...А, ако някой се надява да кара Джулиета... ами не запали.Онзи ден я докарали, вчера сутринта не запали. Върти та се къса, таблото гора от грешки... вкл. и КОДЕ. По мой съвет извикаха техника с компа за диагностика. Един час човека ръчкА. После не знам...А ето този красавец, 240 коня вече си имал собственик. Българин... Скоро ще го видим по нашите пътища.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар