Е при такъв мач... Аз се чух с адаша и му казах, че няма да присъствам. А ти пък кога си пила бира ?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат за срещите в София - част 2
Collapse
X
-
veselin10 написа:Е при такъв мач... Аз се чух с адаша и му казах, че няма да присъствам. А ти пък кога си пила бира ?????dkenanova написа:Първо аз мача не го гледах.Второ на мен и вода не ми дават да пия,та какво остава за бира Трето:сутринта разбрах,че съм отпуска до 10 март включително и се чудя какво да правя Четвърто днас се сдобих с още едно пунто и щях да почерпя/макар,че някой би се изсмял за това/ И пето Щъ се видим неделя./пак ще почетпя/
Коментар
-
Айде, колеги места не останаха(на паркинга)... Някои, даже успяха в последно време да понатрупат отсъствияFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Ей, хора, за тази среща ако някой идва да ми звънка 0888917332 и за 5-6 мин. по чехли съм там. Два три пъти съм си пил бирата сам, без да пиша тук, и докато е студено и няма маси вън няма да ходя повече. Лятото е лесно, има масички на теферич, имам си и съседи за по бира за резерва ама... сега .. Звънкайте!П.П. Телефона е ВивакомскиNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Ей, хора, за тази среща ако някой идва да ми звънка 0888917332 и за 5-6 мин. по чехли съм там. Два три пъти съм си пил бирата сам, без да пиша тук, и докато е студено и няма маси вън няма да ходя повече. Лятото е лесно, има масички на теферич, имам си и съседи за по бира за резерва ама... сега .. Звънкайте!П.П. Телефона е ВивакомскиЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Записвам се за днес и призовавам за малко по-голяма активност колегите/колежките от кварталите "Красна Поляна", "Илинден", "Разсадника" и останалите, които са от близките райони.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
veselin10 написа:Аз пък днес егати оправданията по телефона ...ама какво да направя. Обещал съм на адаша , че ще си понеса последствиятаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
майче и аз съм с неизвинените :Dв неделя съм на линияШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар