Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да благодарим на Kuku за организацията на Италфест 2009

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да благодарим на Kuku за организацията на Италфест 2009

Благодарим ти Кики, всичко беше перфектно! Благодарим също на всички, участвали в това сложно за организиране събитие!
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Наистина адски големи благодарности на всички, които са се постарали и са очаствали в организацията. Всичко беше върхът, освен времето де
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Въпреки краткото време, организацията беше перфектна. Честно казано, преди феста леко се съмнявах.Благодаря още веднъж на всички, които бяха ангажирани с организацията.

Коментар

И аз ще се включа с благодарностите въпреки че не присъствах на Италфеста.Осъзнавам колко много труд,нерви и средства коства организирането на събитие от този род и мащаб.Благодарности на всички положили усилия в организацията.
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Браво на Kuku
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Благодарим, Кики!
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Благодарности към Кики.
              FIAT Bravo 1,6 16v/Alfa Romeo 156 2,0TS
              ex. Lancia Dedra 2.0/ex.FIAT TIPO 1,4

Коментар

Няма нужда от лични благодарности, колеги - "Италфест" се организира, заради Вас и Вие сте "Италфест" А и аз не съм го направил сам - Миро, Петко, Мариан, Съби, Калин, Краси, Светльо, Боби, Тони и т.н., и т.н.... а накрая, но не на последно място, автора на темата както и всички останали колеги, спомогнали "Италфест" да стане реалност и тази година.Под секрет да ви издам, че ако не беше Пламен от Плевен, нищо нямаше да тръгнем да органзираме

Коментар

Аз пък не съм доволна от Кики!! Като е имал вземане-даване с Деси Банова, да беше й поръчал хубаво време!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

верно само с времето се издъни работата инъче феста бе на отлично ниво,който не дойде и стои вкъщи критикувайки,че нямало това или онова,той не знае какво е било!Благодарности на всички участвали в организацията,всичко бе чудно,изключая времето
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Аз пък не съм доволна от Кики!! Като е имал вземане-даване с Деси Банова, да беше й поръчал хубаво време!
                      Аз също не съм доволен. Бяха представени почти всички италиянски марки с малки изключения. Толкова ли организаторите не можаха да се свържат с нито едно ЛАМБОРДЖИНИ и поне едно ФЕРАРИ.
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Те тия с ламботата и Фераритата си ходат на техни си сбирки :P От коли които са 200+ хиляди лева lol

Коментар

Ламборгинито лесно можеше да се уреди - все някой трактор е имало в околността

Коментар

Eeee,що не казахте ,бе? Ние оставихме мазератито пред блока и дойдохме с бравата,че е на газ, да ни излезе по-евтино.
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Знам за какво кратко време се наложи да се организира цялото мероприятие. И как всичко се променяше в последния момент.Организаторите похабиха доста нерви, сили и време за да се получи Италфест 2009.Не успях да присъствам и разбрах че съм изгубил много Благодарности !

Коментар

Working...
                              X