Въпреки краткото време, организацията беше перфектна. Честно казано, преди феста леко се съмнявах.Благодаря още веднъж на всички, които бяха ангажирани с организацията.
И аз ще се включа с благодарностите въпреки че не присъствах на Италфеста.Осъзнавам колко много труд,нерви и средства коства организирането на събитие от този род и мащаб.Благодарности на всички положили усилия в организацията.
Няма нужда от лични благодарности, колеги - "Италфест" се организира, заради Вас и Вие сте "Италфест" А и аз не съм го направил сам - Миро, Петко, Мариан, Съби, Калин, Краси, Светльо, Боби, Тони и т.н., и т.н.... а накрая, но не на последно място, автора на темата както и всички останали колеги, спомогнали "Италфест" да стане реалност и тази година.Под секрет да ви издам, че ако не беше Пламен от Плевен, нищо нямаше да тръгнем да органзираме
верно само с времето се издъни работата инъче феста бе на отлично ниво,който не дойде и стои вкъщи критикувайки,че нямало това или онова,той не знае какво е било!Благодарности на всички участвали в организацията,всичко бе чудно,изключая времето
Аз пък не съм доволна от Кики!! Като е имал вземане-даване с Деси Банова, да беше й поръчал хубаво време!
Аз също не съм доволен. Бяха представени почти всички италиянски марки с малки изключения. Толкова ли организаторите не можаха да се свържат с нито едно ЛАМБОРДЖИНИ и поне едно ФЕРАРИ.
Знам за какво кратко време се наложи да се организира цялото мероприятие. И как всичко се променяше в последния момент.Организаторите похабиха доста нерви, сили и време за да се получи Италфест 2009.Не успях да присъствам и разбрах че съм изгубил много Благодарности !
Коментар