Ето, най-после след тежката работна седмица намерих време да кача снимките от Италфест 2009!Както винаги прилагам кратко съдържание на аблума:Всичко останало от албума тук:http://photo-zona.net/index.php?APP_...20546&offset=0
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Браво на фотографите. Добре че са те за да видим и ние, които не можахме да отидем на ИТАЛФЕСТ. БЛАГОДАРНОСТИ и на Кики, че се нагърби с трудната задача да организира ФЕСТ-а.
Още ме е яд,че нищо не видях от тоя фест,заради ши...то време! Трябваше да изкарам целия ден в хотела. И разни хора са били в ресторанта,с които исках да се запозная и насоля на живо ,щот съм перде и не ми пречи да си кажа мнението на когото и да било в очите. Вечерта поне беше забавна,а конкурса "Мис Италфест" разби детските ми илюзии. То не бе лягане и търкаляне по пода,мръснишки поглед в обектива на апарата,стойки,чупки... За "Мистър Италфест" се натресох в журито,но точно тогава Калина реши,че трябва да обсъдим един екзистенциален въпрос, относно празния й стомах,който не търпи отлагане. На другия ден "Дряновски манастир" за кой ли път...и хапване на божествени ореховки.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар