Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Впечатления и снимки от ИТАЛФЕСТ 2009
Collapse
X
-
staik написа:coolboby написа:Не мина и без инциденти ...Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Явор Митев
sonicempire написа:staik написа:coolboby написа:Не мина и без инциденти ...
Коментар
-
ogi28b написа:Да кажа на хората с навигационния софтуер, че току-що за по 3-4 минути се справих с начертаването на маршрут от мястото ни на тръгване днес, до мястото на пристигане. Говоря за двата водещи продукта - Гармин, и АйГоу. Може би сутринта трябваше това да е основното, което да се направи, вместо да изгубим повече от 1/2 час лутане из Габрово и региона. За следващият път - обеца на ухотоAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Immortal написа:Ние се прибрахме преди няколко часа, за което съжалявам, щото ми се оставаше за банкета, но... ситуацията беше такава...Първо искам да благодаря на неизвестните за мен момчета, с габровското браво (май бяха от Дряново), които услужливо спряха зад нас на една отбивка, след което ни заведоха до пистата. Ние вероятно щяхме да се омотаме.Да благодаря и на reter, че ни прави компания и си поделихме пътните.Естествено, благодарности на организаторите, и най-вече на Kuku, задето направиха този фест факт.Благодарности и на Калин с Мултиплата (kik...нещо си), че нахрани народа с кебабчета и други подобни (аз така и не ги опитах, заради многото гладни).Порицание за феновете от области Ямбол, Сливен и Бургас... CH май беше единствената област, от която нямаше ни една кола...Порицание и към Природата, че баш днес, и баш на пистата имаше такава мъгла и дъжд. Само на няколко километра встрани нямаше и помен от мъгла. Дъжд също, макар че надвечер заваля навсякъде. От Междене до Ямбол пътувахме на силен дъжд.Този път ще ви изненадам, но нямам снимки. Щракнах само няколко, колкото да не е без хич, както и едно страхотно клипче на дрифтовете на ici, но ще ги кача утре от по-бърз интернет. П.С. Мерси и на Стефко stivst, че ме е изфотилФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Е, и ние не останахме гладни. С доста голяма група от форума обядвахме в ресторанта на хотела, след което се върнахме на пистата.Ето обещаното клипче с дрифта на ici.http://www.vbox7.com/play:66bcc5ed
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар