Значи правилно съм разбрал - вие сте си отделни, не сте от форума. Догодина можем ли да дойдем на някой ПунтоФест, ама ще сме пеша, да не ви нарушим пунторедицата?А километрите може и до 890 да ги докараш , ако минеш през Малко Търново и Видин. Аз то говоря за най-краткият път. 203 км от пътен възел Ботевградско шосе - Околовръстен път.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за Италфест - София
Collapse
X
-
ogi28b написа:Значи правилно съм разбрал - вие сте си отделни, не сте от форума. Догодина можем ли да дойдем на някой ПунтоФест, ама ще сме пеша, да не ви нарушим пунторедицата?А километрите може и до 890 да ги докараш , ако минеш през Малко Търново и Видин. Аз то говоря за най-краткият път. 203 км от пътен възел Ботевградско шосе - Околовръстен път.......1.8....16v.....1997....
Коментар
-
ogi28b написа:Значи правилно съм разбрал - вие сте си отделни, не сте от форума. Догодина можем ли да дойдем на някой ПунтоФест, ама ще сме пеша, да не ви нарушим пунторедицата?А километрите може и до 890 да ги докараш , ако минеш през Малко Търново и Видин. Аз то говоря за най-краткият път. 203 км от пътен възел Ботевградско шосе - Околовръстен път.Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
Дали ще тръгнем в 6 или в 6:15 няма никакво значение. За 200 км, тия 15 минути се наваксват много лесно! А колкото до колите с двигател 1.2, мога от сега да кажа, че със сигурност могат да поддържат същата скорост като на всички останали. Това че в колоната ще има коли, който могат да се движат със 150, 180, 200 и т.н. км/ч, не значи че масата ще се движи с тази скорост. В крайна сметка всеки решава сам за себе си, кога и от къде да тръгне. Вече едно деление на Фиат форума е достатъчно...Хайде колеги лека вечер от мен.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
[quote="ROSHI"]sonicempire написа:предложението ти вече е приемливо,ние сме се разбрали към 5,30 6,45 да се съберем и към 6,00 да тръгнем леко леко[/quote Е няма как да стане да се събирием в 6.45 и да тръгним ф 6.00 часа :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
[quote="SokOtPraskova"]ROSHI написа:sonicempire написа:предложението ти вече е приемливо,ние сме се разбрали към 5,30 6,45 да се съберем и към 6,00 да тръгнем леко леко[/quote Е няма как да стане да се събирием в 6.45 и да тръгним ф 6.00 часа :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар