Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тръгване за Италфест - София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Значи правилно съм разбрал - вие сте си отделни, не сте от форума. Догодина можем ли да дойдем на някой ПунтоФест, ама ще сме пеша, да не ви нарушим пунторедицата?А километрите може и до 890 да ги докараш , ако минеш през Малко Търново и Видин. Аз то говоря за най-краткият път. 203 км от пътен възел Ботевградско шосе - Околовръстен път.
    Прикачени файлове

Коментар

ogi28b написа:
      Значи правилно съм разбрал - вие сте си отделни, не сте от форума. Догодина можем ли да дойдем на някой ПунтоФест, ама ще сме пеша, да не ви нарушим пунторедицата?А километрите може и до 890 да ги докараш , ако минеш през Малко Търново и Видин. Аз то говоря за най-краткият път. 203 км от пътен възел Ботевградско шосе - Околовръстен път.
      Излишно хабиш нерви колега не съм искал да се заяждам просто всеки сам решава кога и как...а между другото дори и не карам пунто....поздрави... съжалявам че осрах темата така,нека модерите да ме разчистят....
      ......1.8....16v.....1997....

Коментар

ogi28b написа:
        Да разбираме значи че ни отделяте от фиат колоната,ние с пунтовците караме отделно най отзад на опашката абе пич много се натягаш май все едно ще ходиш на лунен фест.просто коментирахме кога ще е най удобно да тръгнем .все пак си е към 250км дотам,а някои коли са 1,2 и ако са няколко човека вътре смятай че са изтървали колоната още на витиня точно заради такива състезатели с ремапнати и много вървящи бравота...истината е че с никой не искаме да се конфронтираме-момчетата с пунтовците.Вас какво май ви хвана яд че се събираме по 40 човека на среща...ама това е друга тема. предложението ни е да се тръгне най късно 6.00 защото така ще се пътува много по спокойно с една добра скорост до 100 110 удобна за всички
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

...Тъй като няма нови предложения за място на срещата, а само за часът, редактирал съм водещия пост. Едното предложение е да тръгнем към 06:00, другото - 15-20 минути по-късно. И в двата случая остава сила срещата около 05:30-05:45, за пиене на кафе и др.

Коментар

Дали ще тръгнем в 6 или в 6:15 няма никакво значение. За 200 км, тия 15 минути се наваксват много лесно! А колкото до колите с двигател 1.2, мога от сега да кажа, че със сигурност могат да поддържат същата скорост като на всички останали. Това че в колоната ще има коли, който могат да се движат със 150, 180, 200 и т.н. км/ч, не значи че масата ще се движи с тази скорост. В крайна сметка всеки решава сам за себе си, кога и от къде да тръгне. Вече едно деление на Фиат форума е достатъчно...Хайде колеги лека вечер от мен.
            Fiat Punto 1.7TD
            Mazda 626 2.0
            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Колегите с пунтотата - последно заедно ли ще пътуваме, или не!? Последното ми предложение към всички, е да отпътуваме заедно от омв-ботевградско не по-късно от 06:00 Имам някои съображения точно за този час и нито минута по-късно, които ще ви изкажа като се видим в събота сутринта.

Коментар

предложението ти вече е приемливо,ние сме се разбрали към 5,30 6,45 да се съберем и към 6,00 да тръгнем леко леко

Коментар

Коментар

[quote="sonicempire"]предложението ти вече е приемливо,ние сме се разбрали към 5,30 6,45 да се съберем и към 6,00 да тръгнем леко леко[/quote Е няма как да стане да се събирием в 6.45 и да тръгним ф 6.00 часа :D

Коментар

[quote="ROSHI"]
                      sonicempire написа:
                      предложението ти вече е приемливо,ние сме се разбрали към 5,30 6,45 да се съберем и към 6,00 да тръгнем леко леко[/quote Е няма как да стане да се събирием в 6.45 и да тръгним ф 6.00 часа :D
                      Е, явно колегата има неподозирани за нас възможности. Иначе в 5:45 ще се изсипя и аз, за съжаление обаче, няма да съм с Жълтура...
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

[quote="SokOtPraskova"]
                        ROSHI написа:
                        sonicempire написа:
                        предложението ти вече е приемливо,ние сме се разбрали към 5,30 6,45 да се съберем и към 6,00 да тръгнем леко леко[/quote Е няма как да стане да се събирием в 6.45 и да тръгним ф 6.00 часа :D
                        Е, явно колегата има неподозирани за нас възможности. Иначе в 5:45 ще се изсипя и аз, за съжаление обаче, няма да съм с Жълтура...
                        Защо така - щеше ми се да го видя този красавец.

Коментар

абе разбрахте ме имах предвид 5,45 ама явно съм бързал

Коментар

Към 5:45 ме бройте и мен. Ще се опитам и по-рано, ама не знам дали ще мога да се вдигна от леглото :]
                            Fiat Punto 1.7TD
                            Mazda 626 2.0
                            Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

аз май ще минавам за феста на по икономична кола че единия пътник се отказа и с мойта ще е дебело удоволствие,ако някой търси още превоз дотам да ми пише на лични

Коментар

Ние ще наминем да ви видим и ще се опитаме да се движим с вас,но всичко зависи от кефа на лапетиите.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X