Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тръгване за Италфест - София

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тръгване за Италфест - София

Колеги, нека в тази тема обсъждаме кой кога и откъде смята да пътува. За събота:ОМВ-Ботевградско шосе:Предложение 1: Да тръгнем около 06:15-06:30Предложение 2: Да тръгнем около 06:00И в двата случая е хубаво да сме там по-рано, който иска да пие кафе, който не иска - да не пие. Ако има още предложения - ще ги вкарвам в този пост.

Колеги, искам и аз да дойда, но не ми се пътува самичък някои ще ме вземе ли с него, но не мисля да оставам в събота вечерта там .
    Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Junkey написа:
      Колеги, искам и аз да дойда, но не ми се пътува самичък някои ще ме вземе ли с него, но не мисля да оставам в събота вечерта там .
      Оги обеща, ако го питаш да те вземе.

Коментар

НЕмаш грижи, пътят до там е 210 км, по 2 = 420 * 5/100 * 1.80 = около 38 лева ще ти струва горивото до там, и винетката ти е 10 лева, значи слагаш 50 кинта на масата, и те карам до там, и те връщам. Срещу още 50 - тест-драйв на чипната Брава ЖТД.

Коментар

ogi28b написа:
          НЕмаш грижи, пътят до там е 210 км, по 2 = 420 * 5/100 * 1.80 = около 38 лева ще ти струва горивото до там, и винетката ти е 10 лева, значи слагаш 50 кинта на масата, и те карам до там, и те връщам. Срещу още 50 - тест-драйв на чипната Брава ЖТД.
          Ем чи то по-добре да се возя с моята бре.
          Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW

Коментар

Последно 5:45 на ОМВ - Ботевградско в Събота, нали така?
            Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Мен също ме бройте, но защо толкова рано, пътя не е толкова много. Имайки се предвид че е събота, според мен спокойно за около 2 часа и 30-45 минути може да се стигне до там. Все пак и магистрала има.
              Fiat Punto 1.7TD
              Mazda 626 2.0
              Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Е какво му е на часът ? Италфестът се открива в 10:00. Това значи че в 10:00 трябва сме там, да сме се наредили и прочее, а не тепърва да чакаме на опашката за влизане в 10:00. 06:30 е съвсем нормален час за тръгване, за 2 часа и 30 минути според сървъра бгмапс.ком се изминава разстоянието от 200 км. На някои места може да има ремонтни дейности, минава се през села, има ограничения тук-там. Не може навсякъде да се лети със 150. Пътят по магистралата е едва 70 км. Останалото е извънградски и градски пътища. Може на някой да му се наложи да спре, ще го изоставим да се спасява ли ? Така че - среща в 05:30-05:45, пиене на кафе, и в 06:15 - 06:30 - друм.Който има по-добро предложение - да сподели?

Коментар

Еее Оги, ти пък така ми се накара Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Аз просто коментирам. И в 4 часа да кажеш че тръгваме, пак ще съм там. Все пак за Италфест става дума!
                  Fiat Punto 1.7TD
                  Mazda 626 2.0
                  Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Е луд ли си, на мене ми е мъчно за тебе, как ще ти се карам? Помислих че си разбрал тръгване в 5:30, а не среща в 5:30, за тва така подробно разказвам. Иначе пътят си е 2:30 както казваш, ама да има време и да влеземе, да се редиме, за тва 6:30 да тръгнеме най- късно.

Коментар

Така е имаш право, аз реденето го бях забравил. Помня миналата година какво беше, колко пъти се редихме.
                      Fiat Punto 1.7TD
                      Mazda 626 2.0
                      Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

ogi28b написа:
                        Е луд ли си, на мене ми е мъчно за тебе, как ще ти се карам? Помислих че си разбрал тръгване в 5:30, а не среща в 5:30, за тва така подробно разказвам. Иначе пътят си е 2:30 както казваш, ама да има време и да влеземе, да се редиме, за тва 6:30 да тръгнеме най- късно.
                        Според мен даже в 6.00 трябва да се тръгне...изобщо не смятам да летя с 150..с тия камери и полиция...ццццц...една групичка даже вече сме се разбрали в 6 да сме отцепили...
                        ......1.8....16v.....1997....

Коментар

Аз 6 без нещо, ще гледам да съм там, че да мога поне едно кафе да пийна преди да потеглим
                          Fiat Punto 1.7TD
                          Mazda 626 2.0
                          Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

amital написа:
                            ogi28b написа:
                            Според мен даже в 6.00 трябва да се тръгне...изобщо не смятам да летя с 150..с тия камери и полиция...ццццц...една групичка даже вече сме се разбрали в 6 да сме отцепили...
                            Вие сте специална групичка, която не е от форума, и не иска да пътува с форума, така ли да разбираме ?

Коментар

ogi28b написа:
                              amital написа:
                              ogi28b написа:
                              Вие сте специална групичка, която не е от форума, и не иска да пътува с форума, така ли да разбираме ?
                              Не колега-на пунто срещата в неделя го обсъждахме и както и да го смятахме..не по късно от 6.00 трябва да се тръгне за да стигнем навреме....а и километрите са около 250 колега...
                              ......1.8....16v.....1997....

Коментар

Working...
                              X