Колеги, нека в тази тема обсъждаме кой кога и откъде смята да пътува. За събота:ОМВ-Ботевградско шосе:Предложение 1: Да тръгнем около 06:15-06:30Предложение 2: Да тръгнем около 06:00И в двата случая е хубаво да сме там по-рано, който иска да пие кафе, който не иска - да не пие. Ако има още предложения - ще ги вкарвам в този пост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тръгване за Италфест - София
Collapse
X
-
fihi
Junkey написа:Колеги, искам и аз да дойда, но не ми се пътува самичък някои ще ме вземе ли с него, но не мисля да оставам в събота вечерта там .
Коментар
-
ogi28b написа:НЕмаш грижи, пътят до там е 210 км, по 2 = 420 * 5/100 * 1.80 = около 38 лева ще ти струва горивото до там, и винетката ти е 10 лева, значи слагаш 50 кинта на масата, и те карам до там, и те връщам. Срещу още 50 - тест-драйв на чипната Брава ЖТД.Fiat Bravo, 1.6 SX, 16V, 76 kW
Коментар
-
Е какво му е на часът ? Италфестът се открива в 10:00. Това значи че в 10:00 трябва сме там, да сме се наредили и прочее, а не тепърва да чакаме на опашката за влизане в 10:00. 06:30 е съвсем нормален час за тръгване, за 2 часа и 30 минути според сървъра бгмапс.ком се изминава разстоянието от 200 км. На някои места може да има ремонтни дейности, минава се през села, има ограничения тук-там. Не може навсякъде да се лети със 150. Пътят по магистралата е едва 70 км. Останалото е извънградски и градски пътища. Може на някой да му се наложи да спре, ще го изоставим да се спасява ли ? Така че - среща в 05:30-05:45, пиене на кафе, и в 06:15 - 06:30 - друм.Който има по-добро предложение - да сподели?
Коментар
-
ogi28b написа:Е луд ли си, на мене ми е мъчно за тебе, как ще ти се карам? Помислих че си разбрал тръгване в 5:30, а не среща в 5:30, за тва така подробно разказвам. Иначе пътят си е 2:30 както казваш, ама да има време и да влеземе, да се редиме, за тва 6:30 да тръгнеме най- късно.......1.8....16v.....1997....
Коментар
-
amital написа:ogi28b написа:Е луд ли си, на мене ми е мъчно за тебе, как ще ти се карам? Помислих че си разбрал тръгване в 5:30, а не среща в 5:30, за тва така подробно разказвам. Иначе пътят си е 2:30 както казваш, ама да има време и да влеземе, да се редиме, за тва 6:30 да тръгнеме най- късно.
Коментар
-
ogi28b написа:amital написа:ogi28b написа:Е луд ли си, на мене ми е мъчно за тебе, как ще ти се карам? Помислих че си разбрал тръгване в 5:30, а не среща в 5:30, за тва така подробно разказвам. Иначе пътят си е 2:30 както казваш, ама да има време и да влеземе, да се редиме, за тва 6:30 да тръгнеме най- късно.......1.8....16v.....1997....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар