Здравей колега Ганди, добре дошъл!Първо да те поздравя за прекрасния автомобил в гаража и после да ти обърна внимание, че модела му се изписва с двойно "tt" > "Quattroporte" (quattro - четири; porte - врати) Сега на въпросите.... силовия тунинг е комплексна оценка за подобренията по двигателя, а дино няма как да има по обясними причини - пари, пари, пари.Ретро конкурса също е комплексен - възраст, състояние, рядък модел и т.н.Най-поддържан автомобил е такъв доближаващ се максимално до заводското си състояние, но произведен до 2002г. включително, защото в противен случай чисто новите автомобили ще оберат точките веднага В общи линии, с две думи е това - ако имаш други въпроси, питай.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на Италфест 2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги, благодаря за топлите думи за автомобила. Също така благодаря за обясненията на въпросите ми. Най-вероятно ще бъда на Междени с него, а ще се опитам и още един колега да доведа - Гладиатора който е писал тук в темата за Мазерати.П.П. Знам как се пише Куатропорте обаче това не съм го писал аз. В падащото меню от където избираш модела на автомобила е така написано.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар