Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Здравей колега Ганди, добре дошъл!Първо да те поздравя за прекрасния автомобил в гаража и после да ти обърна внимание, че модела му се изписва с двойно "tt" > "Quattroporte" (quattro - четири; porte - врати) Сега на въпросите.... силовия тунинг е комплексна оценка за подобренията по двигателя, а дино няма как да има по обясними причини - пари, пари, пари.Ретро конкурса също е комплексен - възраст, състояние, рядък модел и т.н.Най-поддържан автомобил е такъв доближаващ се максимално до заводското си състояние, но произведен до 2002г. включително, защото в противен случай чисто новите автомобили ще оберат точките веднага В общи линии, с две думи е това - ако имаш други въпроси, питай.

Коментар

3 зъбеца тряябва да се види на живо братле трябва да доидеш .....
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Колеги, благодаря за топлите думи за автомобила. Също така благодаря за обясненията на въпросите ми. Най-вероятно ще бъда на Междени с него, а ще се опитам и още един колега да доведа - Гладиатора който е писал тук в темата за Мазерати.П.П. Знам как се пише Куатропорте обаче това не съм го писал аз. В падащото меню от където избираш модела на автомобила е така написано.

Коментар

Айде че Пловдивската група нямаме търпение да идва 3-ти
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

ще превземем пистата

Коментар

Името в гаража е коригирано !

Коментар

Пичове там съм! За пръв път ще съм на такова мероприятие и нямам търпение да дойде 3-ти!!! Ако има желаещи от Търново може да се чакаме на Шела в Дрезден.
                Fast and Wild!!!

Коментар

А нещо флаери, рекламни листовки, какво става, има ли развитие, времето доста напредна?

Коментар

Коментар

Ако трябва нещо помощ за гр. Пловдив пишете
                      Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

за Пловдив и аз съм на линия бестуи по цял ден няма кво да правя :P :D :D
                        Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Това да си го разпечатам от този файл и да раздавам на какичките, или вече има разпечатани и готови за раздаване ?

Коментар

среща

Очаква се и от една телевизия да отрязат събитието /ВЕЧЕ ПОТВЪРДЕНО /а тези листовки може да се раздават предварително още от сега ане само на място като преди и без това са доста
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Призовавам колеги от Бургас дето ще ходят, да се съберем и да пътуваме в колона. Очаквам ЛС
                              Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                              Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

BUH написа:
                                за Пловдив и аз съм на линия бестуи по цял ден няма кво да правя :P :D :D
                                хахаха взимай съседа с пунтака и да кръжим :D
                                Grande Punto 1.3 75 hp

Коментар

Working...
                                X