Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    ivanko_rs естественно, че дума не сте казали протиф организаторите, само сте недоволни от това, че не са Ви организирали драг, т.е събитието не е направено като хората. Колега, ако си следил развитието - до последно не се знаеше дали изобщо ще има фест поради липса на писта.Колегата Кики (и други хора, сред кито не съм аз) обиколиха БГ няколко пъти за да спасят събитието и изведнъж се появявате Вие и заявявате, че така Италфест не се правел... Ами като можете да го направите по-добре - направете го Вие другия път и всички ще са доволни. Ще се заемете ли? Искам еднозначен отговор - Да или Не.
    Колега ,както ти така и останалите нищо не сте разбрали от поста ми Някъде да съм се тръшкал защо няма драг Даже тая дисциплина не ме влече ама никак,но май ви изнася да си търсите сами черни овце Когато имаше предложение за малко разчупване на така нареченото "майсторско" ни вопъл ни стон.За ваше сведение през последните 4-ри години съм бил 2-пъти на фест,другите 2-пъти не съм присъствал точно поради такова отношение на "някои юзъри" .Ми мерси ама не искам да вися примерно 8 часа и да остана без крака и както винаги важната част е кой колко е изял и изпил вечерта.Много ми е интересно как ще коментирате това че толкова мразените от вас марки като Опел и БМВ си правят съборите на Калояново и преобладаващата част от събора им е някакъв вид шофиране За последните два коментара нямам какво да коментирам,личи си колко им е ясно това което постнах преди
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ROSHI написа:
      добре де, не можете ли с бързите 250 к.с италянки да дадете газ в движение докато пътуваме към феста и да се знае, че колите Ви са мноо бързи и хората да ви мислят за непобедими- аз примерно ако исках да си покажа потенцияла на колата така бих постъпил.
      Роши,искрено ти се възхищавам на постиженията,респект Но как да кажа, почти всички от наша секта сме явно "нормални" водачи на автомобили.Сега като кажа че не карам с повече от 110км/ч всички ще се измеят,но това е положението,зачитам закона и се старая да го спазвам .Не ме влекат и уличните дръпки и особено в последно време съм постоянно по пътищата и съм се нагледал на какви ли не ситуации.Единственото място за разтоварване за съжаление е Пловдив Също така не ме бърка и кой колко пъти ме е изпреварил особено по държавната пътна мрежа.Те така проблема е сериозен

Коментар

paralesa написа:
        Аз не виждам какъв е смисъла от полемика с колегата от русе,той явно няма да разбере смисъла на подобен вид събор,за него събирането е тип рацери запалете двигателите и изкарайте буталата през капака...За други не е ! Щом не му се идва на събиране без драг,да не идва,никой не го е задължил...събирането е повод да се видим ,той просто има други разбирания за нещата,но явно няма как да се нагодят нещата към исканията на всеки...За мен организацията е добра и събирането ще е приятно.
        Колега ,вади си буталата откъдето искаш ,аз мойте не ги вадя ,затова нямам и счупен мотор до сега. Не съм влизал и досега с тебе в спор,ама щом искаш няма проблеми ,но да те предупредя че нямам твойто свободно време да стоя постоянно пред компа И от кога почна да ме анализираш какво съм разбирал,искал и т.н. Не помня да съм те назначавал за личен психолог

Коментар

Мдаа, до сега нито един от самозасегналите се не е разбрал за какво говорим, какъв драг бе колеги, толкова пък да не може да видите за какво пишем, някъде да видяхте да пишем че трябва да има драг За друго става дума, ама така е явно, никой не вникна в същността, то е ясно че всеки според светоусещането си, ама не ни казвайте кое как е, все едно не сме виждали, защото такъв национален фест като концепция просто няма .
          sigpic
          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
          475HP 11,5/1,9/191
          YouTube

Коментар

Аз мисля че е време да се сложи точка на спора, защото иначе няма да свърши скоро!! Няколко човека са се хванали да спорят с ivanko и ici и не разбирам защо го правят!! Ясно се разбра точката им и тя беше че за поредна година феста ще си е все същия. Или накратко .. събираме се, лаф моабет цял ден на слънцето и нещото което и мен хич ама хич не ме блазни ... наяждане и напиване в ресторанта!! Ясно е и че ситуацията беше такава че можеше и изобщо да няма италфест, но това бяха слухове още от преди лятото... Аз лично щях да дойда ако датата не съвпадаше със затворения маршрут на БФАС на... Калояново, там просто не мога да си позволя да не присъствам!! Най вече защото това е почти всичко преди зимния сезон!! Поздравления все пак на Kuku че успя да спаси феста!! Поздрави и на ivanko и ici защото напълно ги разбирам за какво говорят и точно затова защото тяхните коли харчат найстина много!!
            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

За пореден и последен път ще попитам, вие как разбрахте какво ще има на феста и какво не?!Какво ще е майсторското шофиране и какво няма да бъде?!Газ ли ще се дава или ще си бъркаме в носа?!Хубуу, не говорите за драг - ама за другото как разбрахте? Аз не си спомням да съм ви давал схеми с трасето на майсторското шофиране Пак за пореден и пак за последен път ще попитам, защо си мислите, че само вие знаете и разбирате как се прави "Италфест", але па майсторското шофиране в него???Вие колко национални феста организирахте? Следващия в Русе ли ще бъде?

Коментар

Колеги - прекратете този безсмислен спор, Иванко и Ици имат виждания, вие/ние имаме други виждания. Защо пък не догодина да сме в Русе. Нека всичко мине, тогава направете нова тема, и в нея водете този спор.Сега има по-важни неща - аз все още чакам рекламните материали, брошурки и др., както и искам да питам - ще има ли някаква предварителна схема на подреждане на автомобилите, или как дойде? Май ще е второто, защото никой няма да знае в нито един момент от кой модел колко коли ще има. Кики, материалите предварително ли ще се печатат, или ще бъдат качени някъде, където всеки ще може да си печати, или и двете ?

Коментар

5000бр. рекламни флаери трябва да са готови до края на другата седмица - все още се моделират Чакам отговор и за плакати.Колите ще се подреждат по предварително начертана схема, която ще трябва освен да се измисли, да се съгласува и със стопанина на пистата.Всичко трябва да е с точно определен ред и не бива да допускаме хаос на територията на летището!

Коментар

Аз до сега не съм идвал на Италфест.Не съм и чел всички страници от тая тема.Имам голямо желание да дойда, но дайте малко повече информация от към това какви намерения имате за целия ден.Вярвам ще измислите нещо и за хора със "реисърски" наклонности, защотото и аз не мисял да бия пътя ако ще е само да си паркирам колата там и да люпя семки
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Иво то па голямо биене на път нашето
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

До организаторите : габровци ако можем с нещо да помогнем по организация и други въпроси - пишете
                        Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

paralesa написа:
                          Иво то па голямо биене на път нашето
                          е аз същия ден сутринта ще съм в Русе и оотам ще дойда директно
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Kuku написа:
                            За пореден и последен път ще попитам, вие как разбрахте какво ще има на феста и какво не?!Какво ще е майсторското шофиране и какво няма да бъде?!Газ ли ще се дава или ще си бъркаме в носа?!Хубуу, не говорите за драг - ама за другото как разбрахте? Аз не си спомням да съм ви давал схеми с трасето на майсторското шофиране
                            Извинявай че ти отговарям, ама ти нещо да си разяснил досега, предишните ми постове са с въпроси точно за това. Не ги видя ли или ?Пусни програма, със подробности за всяка от изявите, при положение че говорим за майсторското това конкретно значи схема на трасето за да може всеки потенциален участник да си прецени подготовката на колата. Просто това навсякъде е задължително като презентация на проява от такъв ранг, иначе наистина може да се окаже че ни остава само забавлението да си бъркаме в носа
                            sigpic
                            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                            475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube

Коментар

итал

е какво да се подреждат толкова Който е ходил на предишни мероприятия знае на 3 реда от 3 те марки и зависи колко коли и място има може да са на 2 или 3 вкяка марка така че всеки да може да излиза като се наложи не вярвам да трябва да се очертава точно място е трябва де се избератхора от разбичните марки да ги напъдстват към мястото а и доста хора имат стикери с никовете по колите си и форумите ако трябва може да се направат за тези където нямат нови поне стават лесно само да се направи списък и на входа или преди това да се слагат на стъклото и ли там където си изберат а може и като на другите на лис хартия но това всеки форум да си го доизмисли или общо
                              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Кики, ако искаш пусни едни флаери към Търново, с флаерите за italian track-a се занимаваше Даниел Кънчев "alfaromeo" от алфа форума.

Коментар

Working...
                                X