Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми добре, колеги, не идвайте на "Италфест".

Коментар

Kuku написа:
      Ми добре, колеги, не идвайте на "Италфест".
      стига бе френд, всичко за драга е ясно -не се занимавай повече с тоа въпрос и се успокой малко.Направи и продалжаваш да правиш много за този италфест за което сме благодарни доста хора които ще са там и ще спазват правилата на организаторите

Коментар

ivanko_rs написа:
        ici написа:
        пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
        Нема се плашиш бре,уикенда след Италфеста има свободно каране на Пловдив и то и двата дена Тъй че вместо да си горим бензина до Дряново само за да позираме,по-добре да го одумкаме 7 дена по-късно
        Вие двамата защо не се хванете да организирате следващия Италфест, а!?От Русе освен мрънкане и сръдни досега нищо не се е чуло!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Така е. Зад екрана е най лесно да седиш и да критикуваш ...А сещате ли се че Kuku 3 поредни седмици обикаля България за да го организира.Вместо да мрънкате просто помогнете като не ви харесва за да стане по добре !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Не са хубави тез работи , колегата си отделя голяма част от личното време за да организира един празник който "чакаме" цяла година и накрая ...... пак сърдити и недоволни Много уважаван от мен колега даже направи изказване .... да ходим да позираме.... Хайде да не се настройваме негативно а да погледнем реално как стоят нещата. Малко голфаджийски започна препирнята , но трябва да се уважаваме ние и труда на човека захванал се с не леката задача да организира ИТАЛФЕСТ 2009. Явно има някакви пречки и отежняващи организацията на самия Драг изисквания за да може всичко да е законно и безопастно. Примерно : Пожарна кола , линейка , оградителни съоражения за безопастност на публиката........ Всички знаем за злопоуките и нещастията покраи моторните състезания през последните години.
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
              Не са хубави тез работи , колегата си отделя голяма част от личното време за да организира един празник който "чакаме" цяла година и накрая ...... пак сърдити и недоволни Много уважаван от мен колега даже направи изказване .... да ходим да позираме.... Хайде да не се настройваме негативно а да погледнем реално как стоят нещата. Малко голфаджийски започна препирнята , но трябва да се уважаваме ние и труда на човека захванал се с не леката задача да организира ИТАЛФЕСТ 2009. Явно има някакви пречки и отежняващи организацията на самия Драг изисквания за да може всичко да е законно и безопастно. Примерно : Пожарна кола , линейка , оградителни съоражения за безопастност на публиката........ Всички знаем за злопоуките и нещастията покраи моторните състезания през последните години.
              така е , много си прав и много хора не си дават сметка колко страшно може да стане при един инцидент , а има и коли които не с 110 на 400 метра , а с 200+ километра финишират - и знам ,че ще се появят хора които ще кажат/няма проблеми Бе , колата ми е подготвена и аз съм сигурен и в мен и в колата/ , но да не забравяме случая на един от драговете миналата година когато на Даниел с Ланчията /доста добра и подготвена кола/ се строши диференциал и при доста висока скорост колата се въртя без контрол от пилота, а Дани си кара добре и по ралита ходи .

Коментар

Atanas71 написа:
                Явно има някакви пречки и отежняващи организацията на самия Драг изисквания за да може всичко да е законно и безопастно. Примерно : Пожарна кола , линейка , оградителни съоражения за безопастност на публиката........ Всички знаем за злопоуките и нещастията покраи моторните състезания през последните години.
                Най-голямата пречка е , че паркингът е малък и колите трябва да се спират на пистата . Ето това е половината паркинг => http://www.bgphoto.net/photos/26497/...1776348750.jpg . Ако ми кажете как ще се съберат всички коли само там А драг там редовно се провежда почти всяка неделя на по-малка дистанция . Както вече се разбра , ако въобще четете , пистата е 530м .Все пак никой не Ви задължава да идвате Който има желание и възможност , ще дойде . Никой не Ви задължава да спите в посочените хотели , но е направено с цел всички да са на едно място. Ясно е , че на всеки не може да се угоди , дори да се проведе мероприятието пред входната му врата ! Браво на Кики за организацията Yellow_Flash_Colorz_PDT_15А аз ще направя всичко възможно , за да присъствам . Надявам се , да направите и Вие така ....
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мдам,знаех че ще има точно такива коментари,затова и поста ми беше такъв Да видя дали има развитие от последните няколко години ,ама явно няма.Както всички се почнали да рипате,я да питам - да съм написал нещо против организаторите,една думичка дури няма.НО явно гузен не гонен бяга.Едно не разбрахте драги колеги,НЕ може да има събор на Италиянки без някаква демонстрация на сила,въобще не говорим за тези полигонски изпълнения тип "майсторско шофиране" което сме го правили някои навремето на учебните полигони.Искате да ми кажете че ако има едно Ферари няма да направи един тигел на пистата ,а само ще стои и ще му се радват всички ли Айде НИЕ(русенци) пак ще го играем черните овце,то без такива не може, а и нали не очаквате да дойдат коли с над 250 коня под капака и правени само за каране и да стоят невзрачно на пистата Ами съжалявам но не ме бодат парите у джоба за да бия 300км само за да "позирам" , като това мога да го правя и тука където си живея,освен това си "позирам" и на седмичните ни сбирки.Ако не сте го разбрали до сега да ви обясня, че НИЕ (русенската секта) кара Италиянки не защото са такива и да позираме с тях ,а защото имат респектираща сила и спортна слава,т.е. ние сме завладяни от техническите решения на марката и възможността за изкарване на още потенциал, което както виждам за поредна година подред не го е разбрал нито един организатор на фест.Дано го рзберат скоро,че да не сме си претопили вече колите и да караме летящи чинии По принцип на всеки автомобилен събор ,най-голямо внимание има към автомобилите със силов тунинг,така е и така ще бъде и за в бъдеще.
                  Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Епа, баце, колко рабираме - толко.... съдба, дагоева

Коментар

За голямо мое съжеление аз отпадам от феста.Колежката туко що ми заяви че ще излиза в отпуска от 1 до 12 и съм сам в магазина Догодина живот и здраве ще присъствам.На всички които ще присъстват пожелавам много приятни емоции и незабравими моменти.
                      FIAT FORUM BULGARIA
                      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ivanko_rs естественно, че дума не сте казали протиф организаторите, само сте недоволни от това, че не са Ви организирали драг, т.е събитието не е направено като хората. Колега, ако си следил развитието - до последно не се знаеше дали изобщо ще има фест поради липса на писта.Колегата Кики (и други хора, сред кито не съм аз) обиколиха БГ няколко пъти за да спасят събитието и изведнъж се появявате Вие и заявявате, че така Италфест не се правел... Ами като можете да го направите по-добре - направете го Вие другия път и всички ще са доволни. Ще се заемете ли? Искам еднозначен отговор - Да или Не.
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз не виждам какъв е смисъла от полемика с колегата от русе,той явно няма да разбере смисъла на подобен вид събор,за него събирането е тип рацери запалете двигателите и изкарайте буталата през капака...За други не е ! Щом не му се идва на събиране без драг,да не идва,никой не го е задължил...събирането е повод да се видим ,той просто има други разбирания за нещата,но явно няма как да се нагодят нещата към исканията на всеки...За мен организацията е добра и събирането ще е приятно.
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

ivanko_rs написа:
                            Мдам,знаех че ще има точно такива коментари,затова и поста ми беше такъв Да видя дали има развитие от последните няколко години ,ама явно няма.Както всички се почнали да рипате,я да питам - да съм написал нещо против организаторите,една думичка дури няма.НО явно гузен не гонен бяга.Едно не разбрахте драги колеги,НЕ може да има събор на Италиянки без някаква демонстрация на сила,въобще не говорим за тези полигонски изпълнения тип "майсторско шофиране" което сме го правили някои навремето на учебните полигони.Искате да ми кажете че ако има едно Ферари няма да направи един тигел на пистата ,а само ще стои и ще му се радват всички ли Айде НИЕ(русенци) пак ще го играем черните овце,то без такива не може, а и нали не очаквате да дойдат коли с над 250 коня под капака и правени само за каране и да стоят невзрачно на пистата Ами съжалявам но не ме бодат парите у джоба за да бия 300км само за да "позирам" , като това мога да го правя и тука където си живея,освен това си "позирам" и на седмичните ни сбирки.Ако не сте го разбрали до сега да ви обясня, че НИЕ (русенската секта) кара Италиянки не защото са такива и да позираме с тях ,а защото имат респектираща сила и спортна слава,т.е. ние сме завладяни от техническите решения на марката и възможността за изкарване на още потенциал, което както виждам за поредна година подред не го е разбрал нито един организатор на фест.Дано го рзберат скоро,че да не сме си претопили вече колите и да караме летящи чинии По принцип на всеки автомобилен събор ,най-голямо внимание има към автомобилите със силов тунинг,така е и така ще бъде и за в бъдеще.
                            добре де, не можете ли с бързите 250 к.с италянки да дадете газ в движение докато пътуваме към феста и да се знае, че колите Ви са мноо бързи и хората да ви мислят за непобедими- аз примерно ако исках да си покажа потенцияла на колата така бих постъпил.

Коментар

ivanko_rs написа:
                              ...Едно не разбрахте драги колеги,НЕ може да има събор на Италиянки без някаква демонстрация на сила...Искате да ми кажете че ако има едно Ферари няма да направи един тигел на пистата ,а само ще стои и ще му се радват всички ли Айде НИЕ(русенци) пак ще го играем черните овце,то без такива не може, а и нали не очаквате да дойдат коли с над 250 коня под капака и правени само за каране и да стоят невзрачно на пистата Ами съжалявам но не ме бодат парите у джоба за да бия 300км само за да "позирам" , като това мога да го правя и тука където си живея,освен това си "позирам" и на седмичните ни сбирки.Ако не сте го разбрали до сега да ви обясня, че НИЕ (русенската секта) кара Италиянки не защото са такива и да позираме с тях ,а защото имат респектираща сила и спортна слава,т.е. ние сме завладяни от техническите решения на марката и възможността за изкарване на още потенциал, което както виждам за поредна година подред не го е разбрал нито един организатор на фест.Дано го рзберат скоро,че да не сме си претопили вече колите и да караме летящи чинии По принцип на всеки автомобилен събор ,най-голямо внимание има към автомобилите със силов тунинг,така е и така ще бъде и за в бъдеще.
                              Колега , чуствам се обиден от твоят пост. Аз карам кола, която е на 23 години и не мога да демонстрирам сила, означава ли това, че съм нежелан на ИТАЛФЕСТ-а ? Аз лично съм осигурил за "такива" като Вас от Русе присъствието на ЛАМБОРДЖИНИ и МАЗЕРАТИ от Варна, които са с много над 250 коня под капака и бъди сигурен хората, които ги карат нямат никакви мераци да си трошат колите за да демонстрират на "такива" като Вас от Русе колко са мощни. Като пък сте толкова отворени в Русе вземете,че организирайте нещо, пък ни поканете всички, да се научим и ние как се прави организация. Между другото, с какво Вие от Русе участвате в организацията, че имате претенции към хората, които изнасят всичко на гърба си ?Лично аз ще направя всичко възможно за да присъствам на мероприятието, дори и само за да се видя с приятели и съмишленици. Благодаря на организаторите за положения труд и Ви поздравявам за нервите, които имате и все още ни траете и ни организирате различни мероприятия. Ако бях аз, до сега да съм им теглил май..та.
                              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

T_SHOW написа:
                                ivanko_rs написа:
                                ...Едно не разбрахте драги колеги,НЕ може да има събор на Италиянки без някаква демонстрация на сила...Искате да ми кажете че ако има едно Ферари няма да направи един тигел на пистата ,а само ще стои и ще му се радват всички ли Айде НИЕ(русенци) пак ще го играем черните овце,то без такива не може, а и нали не очаквате да дойдат коли с над 250 коня под капака и правени само за каране и да стоят невзрачно на пистата Ами съжалявам но не ме бодат парите у джоба за да бия 300км само за да "позирам" , като това мога да го правя и тука където си живея,освен това си "позирам" и на седмичните ни сбирки.Ако не сте го разбрали до сега да ви обясня, че НИЕ (русенската секта) кара Италиянки не защото са такива и да позираме с тях ,а защото имат респектираща сила и спортна слава,т.е. ние сме завладяни от техническите решения на марката и възможността за изкарване на още потенциал, което както виждам за поредна година подред не го е разбрал нито един организатор на фест.Дано го рзберат скоро,че да не сме си претопили вече колите и да караме летящи чинии По принцип на всеки автомобилен събор ,най-голямо внимание има към автомобилите със силов тунинг,така е и така ще бъде и за в бъдеще.
                                Колега , чуствам се обиден от твоят пост. Аз карам кола, която е на 23 години и не мога да демонстрирам сила, означава ли това, че съм нежелан на ИТАЛФЕСТ-а ? Аз лично съм осигурил за "такива" като Вас от Русе присъствието на ЛАМБОРДЖИНИ и МАЗЕРАТИ от Варна, които са с много над 250 коня под капака и бъди сигурен хората, които ги карат нямат никакви мераци да си трошат колите за да демонстрират на "такива" като Вас от Русе колко са мощни. Като пък сте толкова отворени в Русе вземете,че организирайте нещо, пък ни поканете всички, да се научим и ние как се прави организация. Между другото, с какво Вие от Русе участвате в организацията, че имате претенции към хората, които изнасят всичко на гърба си ?Лично аз ще направя всичко възможно за да присъствам на мероприятието, дори и само за да се видя с приятели и съмишленици. Благодаря на организаторите за положения труд и Ви поздравявам за нервите, които имате и все още ни траете и ни организирате различни мероприятия. Ако бях аз, до сега да съм им теглил май..та.
                                ти опитай нещо да напише в "тяхната" тема за срещи,пък тогава ще видиш за какво иде реч Явно в русе всяка седмица правят драг по дунав мост и обратно Това,че на него му харесва силовия тунинг,не значи,че такива като нас са нежелани на феста колега,спокойно...остави го да се вее из облаците и докарай кромата на феста да я видим и да "позираме"
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X