Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Интересно ще бъде на тоя ИталФест.Очертава се да сме 4-5 турбо италиянки от Русе
    Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
      Интересно ще бъде на тоя ИталФест.Очертава се да сме 4-5 турбо италиянки от Русе
      ако знаеш откога ме гложди, дали ти и ici ще идвате(а смятам, че не само мен) адски много искам да ги видя тези коли в действие.
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

За съжаление драг състезание няма да бъде провеждано, както казах и по-рано, ако си спомняте - вече е сигурно!

Коментар

reter написа:
          ivanko_rs написа:
          ако знаеш откога ме гложди, дали ти и ici ще идвате(а смятам, че не само мен) адски много искам да ги видя тези коли в действие.
          и аз искам искам да ги видя
          Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
          FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

ROSHI написа:
            GbGz написа:
            не че се хваля но ако е на 200 метра няма да има атмосферка която да ма бие
            знаеш ли дали няма да дойде някой с атмосферка за която не си чувал - аз лично се сещам за една която на дали би ти се дала ако е още в движение.
            Незнам , ще споделиш ли
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Моля ви, нека само да бъде някъде другаде

Коментар

Не е добре да се нарушава това което е договорено със собствениците на пистата. Щом няма да има Драг , значи няма да има. Нека да се държим на мястото като цивилизовани и отговорни хора. На всички ни е интересно как върви една или друга кола от форума . Аз също искам да видя ускорение на някои от най-бързите коли във форума , но щом няма условия и не е договорено това с собствениците , така да бъде.
                Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Днес колега от Алфа-форума е говорил с човека на пистата и официално има разрешение да се провежда драг в неделя по обяд Който обича - да заповяда!

Коментар

reter написа:
                    ivanko_rs написа:
                    Kuku написа:
                    За съжаление драг състезание няма да бъде провеждано, както казах и по-рано, ако си спомняте - вече е сигурно!
                    аз честно не знам да идвам ли, да не идвам ли поне майсторското ще бъде ли малко по-отворено като завои, да не е нещо от рода на успоредни паркирания и прочее ? То си е грехота да се разходи колата до такова голямо съоражение като тази писта и да не може да се даде малко газ.Пък и за конкурса "Силов тунинг" ще е малко смешно да се обяснява какво и що, пък да не може да се усети
                    sigpic
                    Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                    475HP 11,5/1,9/191
                    YouTube

Коментар

ici написа:
                      reter написа:
                      ivanko_rs написа:
                      Kuku написа:
                      аз честно не знам да идвам ли, да не идвам ли поне майсторското ще бъде ли малко по-отворено като завои, да не е нещо от рода на успоредни паркирания и прочее ? То си е грехота да се разходи колата до такова голямо съоражение като тази писта и да не може да се даде малко газ.Пък и за конкурса "Силов тунинг" ще е малко смешно да се обяснява какво и що, пък да не може да се усети
                      Не четете ли преди това, Kuku е написал, че драг ще има в неделя на обяд?!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        ici написа:
                        reter написа:
                        ivanko_rs написа:
                        Kuku написа:
                        Не четете ли преди това, Kuku е написал, че драг ще има в неделя на обяд?!
                        което ще рече че половината ще дойдат в неделя вместо в събота
                        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Драг ще има в неделя, ама Италфеста е в събота, а в неделя си е просто едно ежеседмично събиране на местните рацери пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

Вече изобщо не ме интересува, кой, кога ще идва!На маймуна станах заради единия драг....

Коментар

ici написа:
                              пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
                              Нема се плашиш бре,уикенда след Италфеста има свободно каране на Пловдив и то и двата дена Тъй че вместо да си горим бензина до Дряново само за да позираме,по-добре да го одумкаме 7 дена по-късно
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
                                ici написа:
                                пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
                                Нема се плашиш бре,уикенда след Италфеста има свободно каране на Пловдив и то и двата дена Тъй че вместо да си горим бензина до Дряново само за да позираме,по-добре да го одумкаме 7 дена по-късно
                                колегата иванко .. малко или много е прав за съжеление .. ;(
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X