Не е добре да се нарушава това което е договорено със собствениците на пистата. Щом няма да има Драг , значи няма да има. Нека да се държим на мястото като цивилизовани и отговорни хора. На всички ни е интересно как върви една или друга кола от форума . Аз също искам да видя ускорение на някои от най-бързите коли във форума , но щом няма условия и не е договорено това с собствениците , така да бъде.
Интересно ще бъде на тоя ИталФест.Очертава се да сме 4-5 турбо италиянки от Русе
ако знаеш откога ме гложди, дали ти и ici ще идвате(а смятам, че не само мен) адски много искам да ги видя тези коли в действие.
Kuku написа:
За съжаление драг състезание няма да бъде провеждано, както казах и по-рано, ако си спомняте - вече е сигурно!
аз честно не знам да идвам ли, да не идвам ли поне майсторското ще бъде ли малко по-отворено като завои, да не е нещо от рода на успоредни паркирания и прочее ? То си е грехота да се разходи колата до такова голямо съоражение като тази писта и да не може да се даде малко газ.Пък и за конкурса "Силов тунинг" ще е малко смешно да се обяснява какво и що, пък да не може да се усети
Интересно ще бъде на тоя ИталФест.Очертава се да сме 4-5 турбо италиянки от Русе
ако знаеш откога ме гложди, дали ти и ici ще идвате(а смятам, че не само мен) адски много искам да ги видя тези коли в действие.
Kuku написа:
За съжаление драг състезание няма да бъде провеждано, както казах и по-рано, ако си спомняте - вече е сигурно!
аз честно не знам да идвам ли, да не идвам ли поне майсторското ще бъде ли малко по-отворено като завои, да не е нещо от рода на успоредни паркирания и прочее ? То си е грехота да се разходи колата до такова голямо съоражение като тази писта и да не може да се даде малко газ.Пък и за конкурса "Силов тунинг" ще е малко смешно да се обяснява какво и що, пък да не може да се усети
Не четете ли преди това, Kuku е написал, че драг ще има в неделя на обяд?!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Kuku написа:
Не четете ли преди това, Kuku е написал, че драг ще има в неделя на обяд?!
което ще рече че половината ще дойдат в неделя вместо в събота
Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Драг ще има в неделя, ама Италфеста е в събота, а в неделя си е просто едно ежеседмично събиране на местните рацери пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
Нема се плашиш бре,уикенда след Италфеста има свободно каране на Пловдив и то и двата дена Тъй че вместо да си горим бензина до Дряново само за да позираме,по-добре да го одумкаме 7 дена по-късно
пък и емоциите и шоуто от карането най-малко идват от драга, ама кой както ги разбира ще е. Както се казва, разни организатори - разни мероприятия.
Нема се плашиш бре,уикенда след Италфеста има свободно каране на Пловдив и то и двата дена Тъй че вместо да си горим бензина до Дряново само за да позираме,по-добре да го одумкаме 7 дена по-късно
колегата иванко .. малко или много е прав за съжеление .. ;(
Коментар