Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За първи път ще идвам на феста. Някой ако може да обясни стартов час, да даде някоя и друга препоръка, в какво се състои събитието и прочие и прочие...Поздрави
    Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp

Коментар

Ще има начален час и край на мероприятието, както и програма за деня - дайте ни малко време да го измислим!

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        извинявам се ама ИТАЛФЕСТА се пада в вторник или моя календар е грешен,не мисля че е редно повечето от нас работят и няма да могат да присъстват някой обмислял ли го е
        Абе Васка пак си гледал календара в нетрезво състояние.Я се опреви малко и се преведи в нормално състояние.Айде там сме през хаимбоаза наистина ще е приятно пътуването.Нямам търпение да отпрашваме.За колегите от Пловдив и наоколо-можем да пътуваме заедно в колона ако искате.Ще се уточним в последствие има време. :D
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Някой няма ли да направи някаква импровизирана листовка с надписи, която да се разпространява насам натам. Тук около нас има голямо количество италиански автомобили, без стикери на нито един клуб, а все разни фенове ги карат, и фенки Некакъв малък текст, например "ИТАЛФЕСТ 2009 - 03.10.09г. с. Междени, Габрово" и отдолу: "За повече информация: http://www.fiat-bg.orgwww.clubalfaro...bg.comНещо такова, елементарно.

Коментар

За стотен път ще призова за маааааааааааалко търпение!!!Ще има ВСИЧКО

Коментар

Kuku написа:
              За стотен път ще призова за маааааааааааалко търпение!!!Ще има ВСИЧКО
              Не, не не....ние искаме всичко точно сега!
              СПАММодераторски екип
              Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Вече разполагам с малко повече информация и съм въвел основното в първия пост.До края на деня ще пусна теми за хотела и вечерята

Коментар

Много се радвам че мероприятието ще се състои в Габровско ДОБРЕ ДОШЛИ
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Тази година нямам Италиянаско возило и въпреки това така ми се иска да участвам във фестааа... :D
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Porsche 944 S2
                    http://www.valmcrae.snimka.bg/
                    http://vbox7.com/user:val_mcrae
                    http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Еййййййййййййййй само ме набутвате с тия Фесто-ве и срещи! Ще си купя Бентли, гледам не ги карат много, значи и форум нямат и ще ми е по-евтино!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

val_mcrae написа:
                        Тази година нямам Италиянаско возило и въпреки това така ми се иска да участвам във фестааа... :D
                        Важното е, че си с италянска душа
                        Lancia Lybra 2,4JTD '03
                        Фиат Браво 1.9TD75 '97
                        Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
                        Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

kosta написа:
                          Еййййййййййййййй само ме набутвате с тия Фесто-ве и срещи! Ще си купя Бентли, гледам не ги карат много, значи и форум нямат и ще ми е по-евтино!
                          колега това е поредното доказателство че евтиното излиза скъпо :D :D :D :DСПАММодераторски екип
                          Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

val_mcrae написа:
                            Давам ти Бравото за два дни ,а ти ми даваш Поршето.Така ще можеш да участваш само да не ми го върнеш без сегменти.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

алкохола и висшето НЕПРОЩАВА хахахаСПАММодераторски екип
                              Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                              FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

едно бързо браво ще стъпи на пистата ! ! :P
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X