Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Очакваме някой с карта на мястото в голям и малък мащаб, защото според картовия сървър bgmaps, населено място с име Междене няма, или поне не може да бъде намерено. Има населено място "село Междени" - Габровско, като за момента приемам че е там.
    Да селото наистина се казва МежденИ,но незнайно защо "рацерчетата" с голфарите го обърнаха на междене...само не знам,да не би самото летище да се казва така както и да е,за едно и също говорим колега,това е мястото
    ex.Мареа ТД100

Коментар

coolboby написа:
      Има ли значение как се пише? На едно място го пишат Междени, друго Междене! На табела го видях да пише Междене. Важно е мероприятието мисля, а не да издребняваме!!!
      Не е издребняване колега. Пусни си търсене в БГМАПС-а на "Междене" и виж какво ще ти даде. Много хора като мен не знаят къде се намира населеното място и пускат търсене. При дори една грешно написана буква системата те праща на май..та си , за нея това е задание. Системата не е виновна ,че аз не знам как се казва населеното място , което търся.
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

http://maps.google.com/maps?q=42.947....panoramio.all
        Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Аз на указателната тебела го видях МежденЕ, за това така го написах Редактирам се веднага....

Коментар

Навсякаде по табели е Междене !
            Alfa Romeo 156 2.0 Turbo

Коментар

Важно е да знаете, че става въпрос за област Габрово. Скоро ще има и подробна карта с маршрутите до самото летище, а в деня на меорпиятието ще има и указатлени табели на пътя!Другото което смятам, че живо ви интересува е драг-а За съжаление, драг на 402м. няма да се провежда - пистата е с обща дължина 530м. и е прекалено рисковано!АКО, евентуално, има драг, то той ще е на по-къса дистанция (примерно 200м. или мааааксимум 300м.) за време и/или чрез директна елиминация без времена - в момента се обмисля!Майсторското шофиране е в кърпа вързано

Коментар

Еми така става - как е на табелата и как е в действителност... Като Хисар и Хисаря.

Коментар

извинявам се ама ИТАЛФЕСТА се пада в вторник или моя календар е грешен,не мисля че е редно повечето от нас работят и няма да могат да присъстват някой обмислял ли го е
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

3 Октомври 2009г.

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                      извинявам се ама ИТАЛФЕСТА се пада в вторник или моя календар е грешен,не мисля че е редно повечето от нас работят и няма да могат да присъстват някой обмислял ли го е
                      http://5ko.free.fr/bg/year.php?y=2009&s=&print=1
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

само събота ли бе....мама му,в съботя по прицип работя,дано се падна почивка,че ми се идва,а като ми е наблизо,нямам друго оправдание неделя няма да има нищо,в един ден ли се провежда?
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

Абе колегата е гледал за 13-ти, какво пък и вие издребнявате за 10 дена.... Междене може да е станало Междени, когато някой със специфичен диалект го е диктувал при административото записване. Така например обикновени думи като пиле, капе, месо, се превръщат в пили, капи, мисо и др...Или пък щеше да е Миждени... както и да е, ето един примерен маршрут от столицата, изход Ботевградско шосе - Околовръстен път. 202 км, 02:30 часа, пак според bgmaps.comХисар и Хисаря са си две различни населени места.
                          Прикачени файлове

Коментар

Точно по маршрута на Оги се прибрахме днес - пътя е много хубав.И да добавя за колегите, на които им се налага да превалят Стара планина - НЕ правете грешката да минавате през Шипка Прохода на републиката е чисто нов и е уникален за пътуване Подбалкана също не е за препоръчване.

Коментар

значи на 3-ти Междене ще бъде вандализирано от Италянки
                              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

Хаинбоаза е идеален за прехвърляне на Балкана. Почти целия е с три ленти, широки при това.Поддържа се нормална скорост от около 90 км/ч без проблеми. Завоите с много малки изключения са изправени.А по случая с името - кой знае кой неграмотен служител е правил табелите. Очевидно правилното е Междени. В Ямбол например, улица "Галиполи" (кръстена на града в Южна Тракия, от който са изселени доста българи и са населени в същия квартал в Ямбол) по табелите е станала "Гали Поле" (което е безсмислица). Така обаче е заведена вече и в регистрите, и по личните карти на живеещите там...

Коментар

Working...
                                X