Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва, ама като няма начин

Коментар

Kuku написа:
      в какъв смисъл няма начин . .. ? че нямах възможност да прочета цялата тема .. ?за което се извинявам
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        Kuku написа:
        в какъв смисъл няма начин . .. ? че нямах възможност да прочета цялата тема .. ?за което се извинявам
        аз ще ти отговоря колега ! пистата е дълга 530м и за драг на 400м няма достатъчно безопасно място за спиране !
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
          s00rry написа:
          Kuku написа:
          аз ще ти отговоря колега ! пистата е дълга 530м и за драг на 400м няма достатъчно безопасно място за спиране !
          да го направим драга на 200 метра както го правят в Враца - няма да е както ни е познато като дисциплина, но ще е интересно-трябва обаче да се помисли за сигурността на публиката

Коментар

не че се хваля но ако е на 200 метра няма да има атмосферка която да ма бие
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Каквото измислят организаторите, това ще е!А тука всеки да се бие в гърдите смисъл няма, всичко ще е ясно на пистата!

Коментар

coolboby написа:
                Каквото измислят организаторите, това ще е!А тука всеки да се бие в гърдите смисъл няма, всичко ще е ясно на пистата!
                може да спретнем трибой хладилник срещу линейка срещу параход
                ex.Мареа ТД100

Коментар

coolboby написа:
                  Прав си братле ще разберем на пистата /200 метра /
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Kuku написа:
                    Да, програмата е ясна - ще има конкурси за аудио, оптика, мощност, ретро и т.н., после ще има забавни игри с предметни награди, а накрая ще има майсторско шофиране и евентуално драг.
                    Само добавям ако може инпровезираните "Скара-Бира" да са повече от 1 за да няма 50метрова опашка като миналата година. Ако трябва да се включвам в мероприятието и да пристигам с оборудването и бирата
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Имам уверение, че ще бъдат поне две

Коментар

Kuku написа:
                        Имам уверение, че ще бъдат поне две
                        Е така е по-добре , то нали с някой колеги се покрай бирата и мезетата се въртим та това ми беше голям дерт
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Коментар

Незнам за 200 метра ама с 2 ръце за ROSHI поне видяхме какво прави 1.4 Т така че в категорията му незнам кой ще му се опне Ще дойда за да не изпусна Итал Феста вече има сигурни 2 коли аз и един Фр дето няма рег тука ама е с ЖТД чипосано понаправено и ще дойдем
                            Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

GbGz написа:
                              не че се хваля но ако е на 200 метра няма да има атмосферка която да ма бие
                              знаеш ли дали няма да дойде някой с атмосферка за която не си чувал - аз лично се сещам за една която на дали би ти се дала ако е още в движение.

Коментар

On3Love написа:
                                Незнам за 200 метра ама с 2 ръце за ROSHI поне видяхме какво прави 1.4 Т така че в категорията му незнам кой ще му се опне Ще дойда за да не изпусна Итал Феста вече има сигурни 2 коли аз и един Фр дето няма рег тука ама е с ЖТД чипосано понаправено и ще дойдем
                                аз мисля да доида и не мисля да се перча освен ако някой не си повярва ,че е по бърз от мен и не ме предизвика да покажа възможностите на Пунтото ми.

Коментар

Working...
                                X