Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на Италфест 2009

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, направете си среща на бензиностанция - там има ОМВ преди караулката, ЛукОйл и Шел след караулката - не си правете експерименти в аварийната лента!

Коментар

FaceLess написа:
      Колеги, дайте да направим една тема. в която да се вписват местата и часа от където ще се тръгва. Аз примерно ще пътувам в съботата от София и бих се радвал да се съберем повечко автомобили за към ИталФест-а. Може да съм пропуснал, но освен някакви отделни уговорки друго по темата не можах да намеря, а би било доста полезно.
      Има си темичка тук

Коментар

sonicempire написа:
        на пунто срещата в София говорихме по въпроса и мислехме към 6,00 да тръгнем което ще рече кум 5,45 да сме на дългата аварийна лента след карулката на ботевградско преди околовръстното
        Вие с тая пунто среща - нито идвате на общите срещи на форума, сега сами ще си пътувате, утре собствен форум ще си направите, а догодина ще прекръстите Италфеста на Пунтофест !?

Коментар

ogi28b написа:
          sonicempire написа:
          на пунто срещата в София говорихме по въпроса и мислехме към 6,00 да тръгнем което ще рече кум 5,45 да сме на дългата аварийна лента след карулката на ботевградско преди околовръстното
          Вие с тая пунто среща - нито идвате на общите срещи на форума, сега сами ще си пътувате, утре собствен форум ще си направите, а догодина ще прекръстите Италфеста на Пунтофест !?
          Малийй какво ги направи Пунтовците . Гледай да не ти направят някаде засада по пътя към Италфеста
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Аз ще се маскирам с Пунто да не ме познаят, че то иначе трябва сам да си пътувам с тая брава. Сега сериозно - колегите от пунто-срещата - ако не ви харесва омв-ботевградско - предложете друго място, на което има място за коли, и да можем да пием кафе рано сутринта, и да се скрием малко. Рано сутринта в събота температурите ще са около 12-13 градуса, има вероятност да е облачно и да вали. Среща в аварийна лента, без място за паркиране и отсядане не е добра идея. Иначе ще трябва да дойда точно в часа на тръгване, за да не кисна в колата без да има къде да пия 1 кафе. Така че актуалното предложение за момента , за тръгване от София в събота, е ОМВ- ботевградско шосе, където беше срещата и миналата година.

Коментар

Айде догодина да си правим Бравафест

Коментар

...и Бирфест!
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

ogi28b написа:
                  Аз ще се маскирам с Пунто да не ме познаят, че то иначе трябва сам да си пътувам с тая брава. Сега сериозно - колегите от пунто-срещата - ако не ви харесва омв-ботевградско - предложете друго място, на което има място за коли, и да можем да пием кафе рано сутринта, и да се скрием малко. Рано сутринта в събота температурите ще са около 12-13 градуса, има вероятност да е облачно и да вали. Среща в аварийна лента, без място за паркиране и отсядане не е добра идея. Иначе ще трябва да дойда точно в часа на тръгване, за да не кисна в колата без да има къде да пия 1 кафе. Така че актуалното предложение за момента , за тръгване от София в събота, е ОМВ- ботевградско шосе, където беше срещата и миналата година.
                  Ние лично приемаме идеята за среща на ОМВ на ботевградско шосе , но часа да е 5.30 .

Коментар

Inessita написа:
                    FaceLess написа:
                    Колеги, дайте да направим една тема. в която да се вписват местата и часа от където ще се тръгва. Аз примерно ще пътувам в съботата от София и бих се радвал да се съберем повечко автомобили за към ИталФест-а. Може да съм пропуснал, но освен някакви отделни уговорки друго по темата не можах да намеря, а би било доста полезно.
                    Има си темичка тук
                    Извинявам се, не съм видял темата Yellow_Flash_Colorz_PDT_14
                    Fiat Punto 1.7TD
                    Mazda 626 2.0
                    Fiat Croma 2.4 Multijet

Коментар

Вмъкнах малка корекция в наградите - за майсторското шофиране наградата е ЧИП от "BlackAngels", а в томболата награда е предоставена от www.spetsnazbg.com - пазете си рекламите

Коментар

колеги сега идва и въпроса цялото мероприятие от колко часа започва , защото на флаерите пише 9ч а по програма се води 10ч .. ? да знаем кога да тръгваме
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Да, вече ми обърнаха внимание на грешката, но то всъщност не е грешка, а си е баш вярно В 9ч. отваряме врати, а официалното откриване е в 10ч., т.е. има около един час за подредба на автомобилите и т.н.

Коментар

Дано времето поне е с нас. За събота "предсказват" дъжд за южна България , там да си стои да не минава балкана
                            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Като гледам сутринта прогнозата - носете си дъждобрани, чадъри, по-топли дрехи...

Коментар

За съжаление аз ще пропусна Италфест 2009 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Пожелавам ви да си изкарате чудесно !!!

Коментар

Working...
                                X