Колеги, направете си среща на бензиностанция - там има ОМВ преди караулката, ЛукОйл и Шел след караулката - не си правете експерименти в аварийната лента!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на Италфест 2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FaceLess написа:Колеги, дайте да направим една тема. в която да се вписват местата и часа от където ще се тръгва. Аз примерно ще пътувам в съботата от София и бих се радвал да се съберем повечко автомобили за към ИталФест-а. Може да съм пропуснал, но освен някакви отделни уговорки друго по темата не можах да намеря, а би било доста полезно.
Коментар
-
sonicempire написа:на пунто срещата в София говорихме по въпроса и мислехме към 6,00 да тръгнем което ще рече кум 5,45 да сме на дългата аварийна лента след карулката на ботевградско преди околовръстното
Коментар
-
ogi28b написа:sonicempire написа:на пунто срещата в София говорихме по въпроса и мислехме към 6,00 да тръгнем което ще рече кум 5,45 да сме на дългата аварийна лента след карулката на ботевградско преди околовръстнотоФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Аз ще се маскирам с Пунто да не ме познаят, че то иначе трябва сам да си пътувам с тая брава. Сега сериозно - колегите от пунто-срещата - ако не ви харесва омв-ботевградско - предложете друго място, на което има място за коли, и да можем да пием кафе рано сутринта, и да се скрием малко. Рано сутринта в събота температурите ще са около 12-13 градуса, има вероятност да е облачно и да вали. Среща в аварийна лента, без място за паркиране и отсядане не е добра идея. Иначе ще трябва да дойда точно в часа на тръгване, за да не кисна в колата без да има къде да пия 1 кафе. Така че актуалното предложение за момента , за тръгване от София в събота, е ОМВ- ботевградско шосе, където беше срещата и миналата година.
Коментар
-
ogi28b написа:Аз ще се маскирам с Пунто да не ме познаят, че то иначе трябва сам да си пътувам с тая брава. Сега сериозно - колегите от пунто-срещата - ако не ви харесва омв-ботевградско - предложете друго място, на което има място за коли, и да можем да пием кафе рано сутринта, и да се скрием малко. Рано сутринта в събота температурите ще са около 12-13 градуса, има вероятност да е облачно и да вали. Среща в аварийна лента, без място за паркиране и отсядане не е добра идея. Иначе ще трябва да дойда точно в часа на тръгване, за да не кисна в колата без да има къде да пия 1 кафе. Така че актуалното предложение за момента , за тръгване от София в събота, е ОМВ- ботевградско шосе, където беше срещата и миналата година.
Коментар
-
Inessita написа:FaceLess написа:Колеги, дайте да направим една тема. в която да се вписват местата и часа от където ще се тръгва. Аз примерно ще пътувам в съботата от София и бих се радвал да се съберем повечко автомобили за към ИталФест-а. Може да съм пропуснал, но освен някакви отделни уговорки друго по темата не можах да намеря, а би било доста полезно.Fiat Punto 1.7TD
Mazda 626 2.0
Fiat Croma 2.4 Multijet
Коментар
-
Вмъкнах малка корекция в наградите - за майсторското шофиране наградата е ЧИП от "BlackAngels", а в томболата награда е предоставена от www.spetsnazbg.com - пазете си рекламите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар