Какво ще има на тези флаери, че са толкова важни и такава бройка да трябва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на Италфест 2009
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ivanko_rs написа:ROSHI написа:добре де, не можете ли с бързите 250 к.с италянки да дадете газ в движение докато пътуваме към феста и да се знае, че колите Ви са мноо бързи и хората да ви мислят за непобедими- аз примерно ако исках да си покажа потенцияла на колата така бих постъпил.Но как да кажа, почти всички от наша секта сме явно "нормални" водачи на автомобили.Сега като кажа че не карам с повече от 110км/ч всички ще се измеят,но това е положението,зачитам закона и се старая да го спазвам .Не ме влекат и уличните дръпки и особено в последно време съм постоянно по пътищата и съм се нагледал на какви ли не ситуации.Единственото място за разтоварване за съжаление е Пловдив
Също така не ме бърка и кой колко пъти ме е изпреварил особено по държавната пътна мрежа.Те така проблема е сериозен
Коментар
-
uBoy написа:Аз до сега не съм идвал на Италфест.Не съм и чел всички страници от тая тема.Имам голямо желание да дойда, но дайте малко повече информация от към това какви намерения имате за целия ден.Вярвам ще измислите нещо и за хора със "реисърски" наклонности, защотото и аз не мисял да бия пътя ако ще е само да си паркирам колата там и да люпя семкиFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
uBoy написа:Аз до сега не съм идвал на Италфест.Не съм и чел всички страници от тая тема.Имам голямо желание да дойда, но дайте малко повече информация от към това какви намерения имате за целия ден.Вярвам ще измислите нещо и за хора със "реисърски" наклонности, защотото и аз не мисял да бия пътя ако ще е само да си паркирам колата там и да люпя семки
Коментар
-
ici написа:Kuku написа:За пореден и последен път ще попитам, вие как разбрахте какво ще има на феста и какво не?!Какво ще е майсторското шофиране и какво няма да бъде?!Газ ли ще се дава или ще си бъркаме в носа?!Хубуу, не говорите за драг - ама за другото как разбрахте? Аз не си спомням да съм ви давал схеми с трасето на майсторското шофиранеЗа това ви питам, как разбрахте, какво ще има на Италфест, като и организаторите все още не знаят
Трябва време, за да се изглади всичко - СТО пъти помолих за малко търпение
KGB написа:Програмата ще се състой горе-долу в следните неща:1. Аудио тунинг2. Силов тунинг3. Ретро конкурс4. Най-добре подържан автомобил (кола на публиката)5. Майсторско6. Игри с публикатаТова е предварителна програма...която може да претърпи промени.Драг няма да има!!!пс: Това е фестивал, не състезание...niko_ymn написа:Какво ще има на тези флаери, че са толкова важни и такава бройка да трябва?Ще се раздават по улиците, ще се поставят на чистачките, ще се разлепват по стълбове, входове, бензиностанции, кръстовища....
Коментар
-
reter написа:uBoy написа:Аз до сега не съм идвал на Италфест.Не съм и чел всички страници от тая тема.Имам голямо желание да дойда, но дайте малко повече информация от към това какви намерения имате за целия ден.Вярвам ще измислите нещо и за хора със "реисърски" наклонности, защотото и аз не мисял да бия пътя ако ще е само да си паркирам колата там и да люпя семкиПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Kuku написа:Ще пише "ИТАЛФЕСТ - 2009", дата, място, начален час, вход, организатори, спонсори, карта на мястото....Какъв е проблема с флаерите - всяка година ги има?!Ще се раздават по улиците, ще се поставят на чистачките, ще се разлепват по стълбове, входове, бензиностанции, кръстовища....
Коментар
-
Програма на "ИТАЛФЕСТ-2009":10:00ч. - Официално откриване.10:10ч. - Аудио тунинг - .11:00ч. - Силов тунинг - наградата за победителя е спортно крайно гърне от www.spetsnazbg.com.11:30ч. - Оптичен тунинг - наградата за победителя е спортен накрайник за крайното гърне и спортен въздушен филтър от www.spetsnazbg.com.12:00ч. - Ретро конкурс - наградата за победителя е почистващи аксесоари от www.spetsnazbg.com.12:30ч. - Обедна почивка.13:00ч. - Най-добре поддържан автомобил (кола на публиката) - наградата за победителя е коплект ксенонови светлини от www.spetsnazbg.com.14:00ч. - Майсторско шофиране - наградата за победителя е спортен волан и фланец от www.spetsnazbg.com.16:00ч. - Игри с публиката.18:00ч. - Закриване на мероприятието.Наградите за конкурсите търпят реконструиране, т.е. може да се разменят между конкурсите, според условията и изискванията на спонсорите - при промяна незабавно ще бъдат допълвани.Трасето за "Майсторско шофиране" и регламента на игрите с публиката ще бъдат публикувани през следващата седмица.
Коментар
-
Kuku написа:Програма на "ИТАЛФЕСТ-2009":10:00ч. - Официално откриване.10:10ч. - Аудио тунинг - Награждаване.11:00ч. - Силов тунинг - Награждаване.11:30ч. - Оптичен тунинг - Награждаване - наградата за победителя са тунинг аксесоари от фирма "Спецназ" ЕООД, гр.Пазарджик.12:00ч. - Ретро конкурс - Награждаване.12:30ч. - Почивка.13:00ч. - Най-добре подържан автомобил (кола на публиката) - Награждаване - наградата за победителя е коплект ксенонови светлини от фирма "Спецназ" ЕООД, гр.Пазарджик.14:00ч. - Майсторско шофиране - Награждаване - наградата за победителя е спортно крайно гърне от фирма "Спецназ" ЕООД, гр.Пазарджик.16:00ч. - Игри с публиката - Награждаване.18:00ч. - Закриване на мероприятието.Наградите за останалите конкурси все още не са изяснени - скоро ще бъдат допълнени.Трасето за "Майсторско шофиране" и регламента на игрите с публиката ще бъдат публикувани през следващата седмица.
Коментар
-
Точно за това игрите с публиката са оставени накрая - буфер, ако ни притисне времетоДругият вариант е да се провеждат повече от едно състезания едновременно, но ще бъде неудобно за всички.Програма на "ИТАЛФЕСТ - 2009":10:00ч. - Официално откриване.10:10ч. - Аудио тунинг - .11:00ч. - Силов тунинг - наградата за победителя е спортно крайно гърне от www.spetsnazbg.com.11:30ч. - Оптичен тунинг - наградата за победителя е спортен накрайник за крайното гърне и спортен въздушен филтър от www.spetsnazbg.com.12:00ч. - Ретро конкурс - наградата за победителя е почистващи аксесоари от www.spetsnazbg.com.12:30ч. - Обедна почивка.13:00ч. - Най-добре поддържан автомобил (кола на публиката) - наградата за победителя е коплект ксенонови светлини от www.spetsnazbg.com.14:00ч. - Майсторско шофиране - наградата за победителя е спортен волан и фланец от www.spetsnazbg.com.16:00ч. - Игри с публиката.18:00ч. - Закриване на мероприятието.Наградите за конкурсите търпят реконструиране, т.е. може да се разменят между конкурсите, според условията и изискванията на спонсорите - при промяна незабавно ще бъдат допълвани.Трасето за "Майсторско шофиране" и регламента на игрите с публиката ще бъдат публикувани през следващата седмица.
Коментар
-
Здравейте! Аз съм нов във вашия форум, а и от скоро се оказах собственик на два италиански автомобила.Първо Ви поздравявам за чудесния форум и Ви предавам поздрави от Пежо Клуб България!Имам няколко въпроса относно италфеста. Понеже тази година ще ми е за първи път не съм наясно с някои от категориите. От съборите на Пежо съм наясно с аудио, оптичен и майсторското. Не разирам обаче какво включват: силов тунинг (най-много коне? най-голямо % увеличение?, а и ще има ли дино за замерване?), Ретро (най-красив? най-стар?) и не на последно място какво е "най-добре поддържан автомобил"? Съжалявам ако въпросите ми са неуместни. Или ако има линк където да прочета това което питам?Поздрави: ExGANDI
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар