Предполагам, че може да се ползва за нощувки и хижа Бачо Киро, в която бяхме през Уикенда.Нощувка - 10 лв на човек. Условията обаче са доста под нивото, показано на снимките от Кики.
Дай по възможност някакви координати за тази хижа, моля те! На мен условия не са ми необходими - трябва ми само легло с чаршаф.Цените от 20 лева на нощувка в сравнение с 12 лева по хотелите в средата на Август на морето са леко ... неестествени. Все пак мероприятието не е на връх Нова година.ps. Аз например чакам да разгледам програмата и ще реша дали да се запиша.
Ако ще нощуваш в хижата, задължително поискай да те настанят в ремонтирана стая, че иначе ще се върнеш в детството на родителите си При наличието на 100 хотела един до друг на морето, даже много пари са ти взели. При наличието само на два хотела с 4* в гр.Дряново - 20лв. е нормална цена. Разковничето е в думата "конкуренция"
Щот нема пари, кака! Некои сме с две деца на квартира и не сме пропускали среща на форума от миналата година! :D Италфестът ще почака, а пък и 60лв.за нощувка за една вечер са ни прекалено много. Ама по закона за всемирната гадост - сега ще ходите вие и Янко, а ние не. На другите срещи пък вас ви нямаше, а ние бяхме на линия. Тъй че...и кюфтета и кебапчета да раздават - все тая.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Не е задължително да оставате, има хора които ще се връщат още същата вечер, така че може да отидете сутринта, и да се върнете вечерта, а транспорт със сигурност ще се намери !!! Помислете си.
Ирка, може пак да спите на хижата.СПИСЪК Борислав Борисов - bobti - 1 нощувка - 2 човека + бебе /по възможност стая със спалня/. Константин Томов - Kosta - 2 души - 2 нощувки. Калин Чаушев - kik73bg - 2 нощувки за 4 + дете /една стая с две легла и една спалня/. Ина Филева - Inessita - 1 нощувка - 2 човека Васка Йотова - dzvqroto-qnisZ - 1 нощувка - 2 човека
Колеги и колежки, няма тема която да не оспамите. Всеки спам ще бъде изтрит своевременно от мен. Много моля да не ми създавате работа. Благодаря.Поздрави!
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
СПИСЪК Борислав Борисов - bobti - 1 нощувка - 2 човека + бебе /по възможност стая със спалня/. Константин Томов - Kosta - 2 души - 2 нощувки. Калин Чаушев - kik73bg - 2 нощувки за 4 + дете /една стая с две легла и една спалня/. Ина Филева - Inessita - 1 нощувка - 2 човека Васка Йотова - dzvqroto-qnisZ - 1 нощувка - 2 човека без име - kluchar - 1 нощувка - 2 човека Георги Беличански - 2 човека Иван Иванов - fihi - 1 нощувка - 2 човека + 2 деца /стая със спалня/
Коментар