Парк-хотел "ДРЯНОВО"Цена на нощувка за един човек - 20лв.Хотела разполага с двойни стаи, тройни стаи и апартаменти.В двойните стаи е възможно да бъде поставено допълнително легло за малки деца. В цената е включена САМО нощувка.Хората, които няма с кого да се комбинират в стая, ще бъдат разпределени на място. За контакти: Тел: 0676 / 7 22 45 GSM: 0885 / 67 07 07Колеги, записването може да започне с пълна сила.Аз ще отговарям за списъка с хората и така записването ще става по възможно най-лесния начин - тук във форума МОЛЯ, при записване да посочвате две имена и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИК, след това брой нощувки и за колко човека!Пример: Кирил Георгиев - Kuku - 2 нощувки - 2 човека.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХОТЕЛ ЗА "ИТАЛФЕСТ-2009" - ПОСЛЕДЕН ЧАС И КРАЙ!
Collapse
X
-
Резервен вариант за нощувка може да бъде х-л."Каса Волей", който се намира на 200-300 метра от основния хотел. Цена на нощувка за един човек - 30лв.Хотела разполага само с двойни стаи, плюс разтегателен фотьойл. В цената е включена САМО нощувка. Хората, които няма с кого да се комбинират в стая, ще бъдат разпределени на място.
Коментар
-
Колеги, записването може да започне с пълна сила.Аз ще отговарям за списъка с хората и така записването ще става по възможно най-лесния начин - тук във форума МОЛЯ, при записване да посочвате две имена и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НИК, след това брой нощувки и за колко човека!Пример: Кирил Георгиев - Kuku - 2 нощувки - 2 човека.
Коментар
-
Да се включа и аз официално Калин Чаушев - kik73bg - 2 нощувки за 4 + дете /една стая с две легла и една с двойно/ :D Давайте народе ,че не останахаMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ммм,супер е хотелчето,ама ние този път ще пропуснем. Но ако Фихи получи някой факс,подплатен със скромна сума,може и да се класираме,но надали ще спим в хотела.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар