Здравейте колегиИнтересува ме някой знае ли на коя дата е Писта София?Какво ще кажете да се организираме и да ходим заедно? Ако има желаещи разбира се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Писта София
Collapse
X
-
26ти-27ми септември!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Re: Рали България
ivanko_rs написа:TAIF написа:Здравейте колегиИнтересува ме някой знае ли на коя дата е Писта София?FIAT Punto 1.6ELX 90hp. 94 г.
Коментар
-
Рали София на Бояна след 11 ч
Рали София на Бояна от 9 до 14 часа /тогава е обявено / ама мисля че е от 11 до 13 ако има желаещи по България на горе в дясно след загражденията около последната свивка в дясно/ високата зграда / нагоре пеша около Опел че по се гледа Ще взема и задължителния плакат за фиатите .
Коментар
-
От 9-то до 1-во място си е постижение при положение, че проспа старта. Трябвало е да има и едно Пунто от Ботевград, но не е влязло в 14-те най-бързи на квалификацията, заради проблеми с масата на чипа...FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:Много добро представяне на Punto-то на V&G oil. Направо ми напълни душата....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар