Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ И МАСА - 11-13.IX х.Бачо Киро, Дряново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dobrujanetza написа:
    ogi28b написа:
    До последно се надявах да се запиша и да се видим, че пропуснах Люляците... Но и сега ще пропусна, заради операцията. Пожелавам ви приятно изкарване (или прекарване, ако решите да се прекарвате). Живот и здраве, на следващата среща...
    А на теб- бързо оздравяване, и на следващата среща-надявам се да се запознаем лично
    Благодаря. Май следващата среща наистина ще е чак пролетта, а това Италфеста е много относително нещо, поне такива са ми наблюденията...А по план трябваше да ме оперират в края на август, и щях да имам 3 седмици за възстановяване, и можеше да взема да (ви ) мина другата седмица. А можеше и да мина да ви взема.

Коментар

ogi28b написа:
      dobrujanetza написа:
      ogi28b написа:
      До последно се надявах да се запиша и да се видим, че пропуснах Люляците... Но и сега ще пропусна, заради операцията. Пожелавам ви приятно изкарване (или прекарване, ако решите да се прекарвате). Живот и здраве, на следващата среща...
      А на теб- бързо оздравяване, и на следващата среща-надявам се да се запознаем лично
      Благодаря. Май следващата среща наистина ще е чак пролетта, а това Италфеста е много относително нещо, поне такива са ми наблюденията...А по план трябваше да ме оперират в края на август, и щях да имам 3 седмици за възстановяване, и можеше да взема да (ви ) мина другата седмица. А можеше и да мина да ви взема.
      Аз пък на Италфеста няма да ходя и понеже за мен лично наистина ще ви видя чааааааааааак на пролет затова сега ще дойда !
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

///// написа:
        ...ПП - За тези, които не са сигурни, само да спомена, че освен италфеста, следващата среща се очертава чак напролет. Дано да се лъжа де, но аз така ги усещам нещата.
        Защо така ? Няма желаещи за национална среща или проблеми с организацията или пък някаква друга причина ?
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          ///// написа:
          ...ПП - За тези, които не са сигурни, само да спомена, че освен италфеста, следващата среща се очертава чак напролет. Дано да се лъжа де, но аз така ги усещам нещата.
          Защо така ? Няма желаещи за национална среща или проблеми с организацията или пък някаква друга причина ?
          Ето, пишеш в темата за поредната национална среща Включвай се!

Коментар

ако питаш мен проблеми с отделянето на време и средства по едно и също време е причината трудно да се съберем всички заедно!
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Immortal написа:
              Ето, пишеш в темата за поредната национална среща Включвай се!
              Едва днес забелязах темата, но вече чувствам нарастващо желание за среща :D . Чак в четвъртък обаче ще знам дали съм свободен за уикенда 12-13 септември . Ако всичко е точно и в четвъртък не е късно, ще се запиша и аз.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Приканвам колебаещите да се включат Записването тук в темата не е задължително, всичко се оправя на място.И в петък вечерта да виждате темата, нищо не пречи да довтасате в събота сутринта

Коментар

Току-що говорих с жената, която отговаря за резрвацията ни (тя е главната счетоводителка при нея пристигна капарото и с нея до сега държах връзка) казах, и че ще бъдем около 30-на човека (защото искаше да знае приблизителна бройка), но към днешна дата няма други, който да са правили резервации и сме само ние, но и да има хижата е с 75 места и не мисля, че ще има проблем, както и жената ме увери. Там на място ще има хижар или хижарка, която ще ни настанява. Така, че пристигате, кой когато може (аз лично не по-рано от 21.30/ч. в петък) казвате, че сте от ФФБ и резервацията е на името на Константин Томов, и се настанявате. Всеки си плаща на място, а аз 100-те лв. капаро ще си оправя с тях като дойда. Както по-рано казах там има ресторант (жената каза, че ще ги уведоми да ни изчакат, ако закъснелите нямат какво да вечерят) и туристическа кухня, която можем да ползваме така, че който иска да си пазарува и носи, аз лично ще пазарувам в Дряново защото не ми се мъкне и манджа от София. Ще се радвам да ви видя! Успех и да карате внимателно !
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Тъкмо щях да питам как стоят нещата при положение, че времето не ни позволи да си направим барбикю на открито.

Коментар

И аз със сигурност ще дойда. Ще тръгна в събота сутринта. Има ли някакви планове за тръгване от София ?Времето го дават да се оправи ... но все пак е планина там ...

Коментар

Този път без нас.Надяваме са да съберем някой лев за италфеста, че преди няколко дни се прибрахме от една екскурзия ..... за 10-тина дни и малко посвършиха финикийските знаци. Дано да съберем някой лев поне за феста.
                        СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                        бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                        сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

среща

ще дойдем и ние с жената и детето сигурно 2 места събота сутринта да тръгнем нека се съберем на тръгване с други желаещи от София ако има някой желаещ а няма кола или възможност нека дойде има места а срещи ще има дории да не са с голямо присъствие
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

баси... и тая тема я видях в 12 без 5...довечера ши говоря с прокурора и ще видя дали ще дойдем. тоя път с ремаркетата, двете п.п. я за инфо - Хаинбоаз отворен ли е? и ако да - от Хаинбоаз имаше ли начин да се стигне?
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Колега,виждам че си от Бургас и ако искаш може да организираме да пътуваме заедно.По въпроса за Хаинбоаза,знам че вече е отворен.За маршрут можеш да ползваш сайта www.bgmaps.com Въвеждаш от Бургас до Дряново и си избираш под точка Дряновски манастир.Има два маршрута -КЪС и БЪРЗ.Можеш и да си ги принтираш.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хаинбоаз е правилния път за Дряново

Коментар

Working...
                                X