Да не пием ментета, че да ни болят главите Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 . Петък ме боля от бирата- повече спирт има в нея, отколкото в ракията. БЛАГОДАРИМ за тиловото осигуряване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ И МАСА - 11-13.IX х.Бачо Киро, Дряново
Collapse
X
-
И ние сега се прибрахме живи и здрави, аз само смених гумата, която спадаше с резервна и продължихме! Благодаря на всички, които присъстваха срещата беше страхотна!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Току що се прибирам...След като оставих "съпругата" в Бургас, с истинската съпруга направихме и една шопинг терапия в Карфур, след това пихме и по кафе и едва сега, по тъмно, се прибирам в къщи.И аз благодаря на всички, които дойдоха, за хубавата среща.Специални благодарности на Краси за това, че имаше търпение да изпече всички печива на барбекютата, пък ние през това време да дегустираме добруджанска, кукерска гроздова и т.н... Снимките ще ги кача след малко, ще сложа линк.П.П. Като прочетох за Арбанаси и се сетих - ние пък спирахме на пистата в Сливен да погледаме малко стартове за време на 400 м... имаше доста хора.
Коментар
-
Ние също се прибрахме благополучно Пътьом минахме и през Арбанаси където се провеждаше Републикански шампионат ЕНДУРО и ATV.Първите снимки (на Живко) са вече в галерията : http://gall.fiat-bg.org/v/BGALL/bacho_kiro/
Коментар
-
среща
Добра среща стана другия път с повече хора Макар че нещо си легнах и не си спомням много големи подробности как съм се прибрал а и доста път минах около 680 км за 2 дни направо обликолка на България София ,Търново ,Дряново, Казанлък / Косматка- гробницата /Стара Загора, Димитровград ,Пловдив, София това са градовете където спирахме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар