Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ И МАСА - 11-13.IX х.Бачо Киро, Дряново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: ..

Kroko61 написа:
    А барбекюто на ток ли е или с дървени въглища-дано не съм на работа.
    барбекю на ток няма или поне аз на такова "барбекю" му викам ел. скара, която е минАла със 100 покрай бербекюто!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Нещо трябва ли да си пазаруваме, че ще пристигна късно утре?

Коментар

Kuku написа:
        Ние също ще пристигнем късно (21.30/ч.) и съм предупредил на хижата, че с всички ще е така уверихаме, че ресторанта ще ни изчака и аз на него се надявам, а в събота вече ще пазаруваме в Дряново за барбекюто!
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Последно - ние с krasio_79bs и евентуално мойта булка ще сме там около 20:00 ч. Тъй като гледам може и да сме първи

Коментар

kosta написа:
            Kuku написа:
            Ние също ще пристигнем късно (21.30/ч.) и съм предупредил на хижата, че с всички ще е така уверихаме, че ресторанта ще ни изчака и аз на него се надявам, а в събота вече ще пазаруваме в Дряново за барбекюто!
            Коста и аз ще задам същия въпрос като на Кики! Писах ти в Скайп, но те няма.Предполагам ще е удобно търновски да ви навестим в Събота вечерта

Коментар

coolboby написа:
              kosta написа:
              Kuku написа:
              Коста и аз ще задам същия въпрос като на Кики! Писах ти в Скайп, но те няма.Предполагам ще е удобно търновски да ви навестим в Събота вечерта
              Пазаруването е за събота за барбекюто и понеже в събота ще са повечето хора и всеки пазарува каквото му се яде и пие или може и да се разберем на място за да не се повтаряме, а за петък аз както и КиКи най-вероятно ще разчитаме на ресторанта, тъй като ще е късно тепърва да се прави нещо на барбекю ! Моля колегите, които ще са там по-рано (Краси, Дидо, Ирка и ИВан) пак да проверят ресторанта, да не дават зор да си ходят по рано, а ние ще държим връзка с вас ! Няма причина да не е удобно, дори ще е чест за нас да посрещнем Болярски чеда! Само ми е притеснено да не ви е далече!

Коментар

kosta написа:
                coolboby написа:
                kosta написа:
                Kuku написа:
                Пазаруването е за събота за барбекюто и понеже в събота ще са повечето хора и всеки пазарува каквото му се яде и пие или може и да се разберем на място за да не се повтаряме, а за петък аз както и КиКи най-вероятно ще разчитаме на ресторанта, тъй като ще е късно тепърва да се прави нещо на барбекю ! Моля колегите, които ще са там по-рано (Краси, Дидо, Ирка и ИВан) пак да проверят ресторанта, да не дават зор да си ходят по рано, а ние ще държим връзка с вас !
                На гърба на манастира до пътеката за пещерата и хижата има кръчма но не знам до колко работи.Предният път като бяхме на разходка преди да дойдем на Люляци ми се видя читава кръчма.
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Читава е много даже казва се "Андъка" както и рекичката там, но и от към цени е "читава" !

Коментар

kosta написа:
                    Читава е много даже казва се "Андъка" както и рекичката там, но и от към цени е "читава" !
                    Ако сме голяма група ще говоря да ударят от цената малко.

Коментар

Жената вече ми стегна багажа След обяд ще разбера със сигурност дали ще съм ерген или не.Айде, да поработим още малко и днес, че нямам търпение вече...

Коментар

и ние сме готови с багажа от снощи още ! след работа само минавам товаря и черта ______________________________________ Снощи като се замислх се сетих, кое не им е хубавото на тези срещи - колко мнооооооооого и с какво натърпение ги чакаме, а как бързо свършват!айдеееееееееееее не остана още 8 часа до тръгването и още 2.5 до пристигането..... малеееееееее то си време това !

Коментар

аз ще пътувам в събота сутринта... щото пътя дълъг, пък мойте жени като забелят очите по завоите... спри-тръгни, спри-тръгни....смятам да мина през Търново и ще дойдем след обед в събота по някое време...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аз мога да дам мнение за кръчмата на гърба на манастира. Единствения проблем им бе (миналата година октомври) че е малко персонала. Имаше някаква група германци и честно казано бяхме малко назад във вниманието на сервитьора. Все пак бяхме предупредени че всичко ще се бави, тъй че са коректни. Камината им изглежда разкошно, имитация на пещерата.

Коментар

Успех колеги и да внимавате да не качите много наднормено тегло с това барбекю.Ние от Стара Загора за съжаление няма да можем да присъстваме,ама следващия път обещаваме да дойдеме.Приятно изкарване на всички. :D
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

път

Да се съберем утре /за който ще тръгват от София /на бензиностанцията където се събираме и друг път OMV Бул"Ботевградско шосе "№264към 9 или 9.30http://www.bgmaps.com/
                                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                                X