Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ И МАСА - 11-13.IX х.Бачо Киро, Дряново

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ И МАСА - 11-13.IX х.Бачо Киро, Дряново

Колеги, група ентусиасти от форума, които обичаме хапването и пийването сред природата, по идея на колегата kosta, ще се събираме с цел еденье и пиенье.Всеки, който желае може да се присъедини към нас.Сбирката ще се проведе на 11, 12 и 13 септември на х.Бачо Киро, точно до Дряновския манастир.Резервирани са 40 места, договорена е нощувка от 10 лв на човек. Условията не са кой знае какви, баните и тоалетните са общи на етажа. Подробности за хижата може да видите ТУК. Има ресторант, който работи само по заявка. Наблизо има и други заведения.Желателно е да се носят продукти за скара (барбекю), както и дамаджанки с домашна ракийца (Може и купешка, в Дряново има достатъчно магазини за неподготвените).Едно от неудобствата може да е, че първата вечер вероятно ще се спи в по-големи стаи - по 5-6 човека, защото има друга група и малките стаи ще са заети.Плащане на нощувките - на място.Желателно е тези, които ще присъстват, да се запишат в тази тема, просто за информация за бройката. При евентуално надхвърляне на резервираните 40 места има възможност за наемане на място. Хижата има 85 места. Проблем може да е първата вечер, защото ще има и друга група... но все ще се сместим.В района има доста забележителности - Дряновският манастир, пещерата Бачо Киро, близо са и Габрово (Етъра), и Търново. П.П. Срещата няма официален характер, с нея не е ангажирано ръководството на форума и клуба. Разбира се, приканваме цялото ръководство да присъства.

Да почваме с именцата:1. Immortal - 2 човека - 11/12 и 12/132. kosta - 3 човека - 11/12 и 12/133. fihi + irka_fihi - 2 човека + 2 деца - 11/12 и 12/134. qnisZ + dzvqroto_qnisZ - 2 човека - 11/12 и 12/13Всички желаещи да се дописват...

Коментар

Immortal написа:
      Да почваме с именцата:1. Immortal - 2 човека - 11/12 и 12/132. kosta - 3 човека - 11/12 и 12/133. fihi + irka_fihi - 2 човека + 2 деца - 11/12 и 12/134. qnisZ + dzvqroto_qnisZ - 2 човека - 11/12 и 12/13Всички желаещи да се дописват...
      И Краси за сега сам за 12/13
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

1. Immortal - 2 човека - 11/12 и 12/13 2. kosta - 3 човека - 11/12 и 12/13 3. fihi + irka_fihi - 2 човека + 2 деца - 11/12 и 12/13 4. qnisZ + dzvqroto_qnisZ - 2 човека - 11/12 и 12/13 5. krasio_79bs - 1 за сега - 12/136. ///// - 1 за сега - 12/13 (11/12 ще пренощувам в колата - да не си помислите, че няма да ме има ей )

Коментар

Re: СРЕЩА ЗА БАРБЕКЮ И МАСА - 11-13.IX х.Бачо Киро, Дряново

Immortal написа:
          Колеги, група ентусиасти от форума, които обичаме хапването и пийването сред природата, по идея на колегата kosta, ще се събираме с цел еденье и пиенье.Всеки, който желае може да се присъедини към нас.Сбирката ще се проведе на 11, 12 и 13 септември на х.Бачо Киро, точно до Дряновския манастир.Резервирани са 40 места, договорена е нощувка от 10 лв на човек. Условията не са кой знае какви, баните и тоалетните са общи на етажа. Подробности за хижата може да видите ТУК. Има ресторант, който работи само по заявка. Наблизо има и други заведения.Желателно е да се носят продукти за скара (барбекю), както и дамаджанки с домашна ракийца (Може и купешка, в Дряново има достатъчно магазини за неподготвените).Едно от неудобствата може да е, че първата вечер вероятно ще се спи в по-големи стаи - по 5-6 човека, защото има друга група и малките стаи ще са заети.Плащане на нощувките - на място.Желателно е тези, които ще присъстват, да се запишат в тази тема, просто за информация за бройката. При евентуално надхвърляне на резервираните 40 места има възможност за наемане на място. Хижата има 85 места. Проблем може да е първата вечер, защото ще има и друга група... но все ще се сместим.В района има доста забележителности - Дряновският манастир, пещерата Бачо Киро, близо са и Габрово (Етъра), и Търново. П.П. Срещата няма официален характер, с нея не е ангажирано ръководството на форума и клуба. Разбира се, приканваме цялото ръководство да присъства.
          искам само да добавя, че има и туристическа кухня с посуда, която можем да ползваме, ако неискаме ресторанта. Има и D.J. както и цените в ресторанта са на народни цени.
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Аз нещо подучух за Милеви Скали за тази дата.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              Датата е една и съща, но мястото е х. Бачо киро ! нали това няма да ви спре да дойдете ?
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Tornado написа:
                Правилно си подочул, това беше първия, работен вариант.Но надделя Бачо Киро, като по-централно разположен в България.За едно и също мероприятие става въпрос.

Коментар

Tornado написа:
                  Нееееееее,няма смисъл да идваш,много ще е гадно! И без това Дряново ти е далече! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Tornado написа:
                    Нееееееее,няма смисъл да идваш,много ще е гадно! И без това Дряново ти е далече! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                    Знам ,ще е гадно защото съм бил там.От където и да погледна и от към Търново и от към Казанлък все съм доста далечко.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Щом Фихови са там и аз съм там

Коментар

Хей, какво стана? Ще се ходи ли?Аз предложих на Коста една оферта за разходка в Търново.

Коментар

разбира се, че ще се ходи ! аз капаро съм дал !

Коментар

coolboby написа:
                            Хей, какво стана? Ще се ходи ли?Аз предложих на Коста една оферта за разходка в Търново.
                            мене ме няма,нямам грам лев,а не ми се идва за няколко часа,само ще се подразня и ще трябва да си тръгвам с пресъхнало гърло за съжаление така парите не ме бяха притискали скоро,голям та...к стана със заплатите покрай отпуските
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Ако не ми мине котка път-и ние ще дойдем.Този път и с малката фенка на ФИАТ :P . Ще потвърдя резервацията ни към 5-6 Септември. От мен- добруджанската И Коста да изтупа пътеките на хижата
                              Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                              X