![Drunk](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/drunk.gif)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игри, забавления и биричка за мързеливи
Collapse
X
-
е стана забавна срещичка малко ни се накъсваше лафчето от билярда и дартс-а ама др път както каза боит на по биричка и да си разтягаме локумите на спокоиствие може и преди това и джаги на поли дартс-а и беше от 1вите опити справи се достойнотака че ако има и др навити за джаги ( абре то в сми няма значение какво толкоз на какво въпроса е да се съберем лаф-а е осигурен само времето маи ще ни е ограничител ) да казват и да се разберем за друга дата и час
благодаря на поли и боит за доброто прекарване
Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
... за вчерашната... и за следващи срещи
О, да! .. Позакъснях, ма момчетата търпеливо и безропотно ме изчакаха! :D ... и пак пардон! ... аз обаче продължавам да твърдя, че дартс-а в Ленд-а е шит!Следващата среща да се организира по- от рано(ден-два), за да можем да се впишем в манифактурата повече.., макар че като гледам няма много желаещи - повечето са болезнини традиционалисти, и не им се ще да променят навика си да се срещат само и единствено във Ветрило! Продължавам да твърдя и че Ленда е по-добрата оферта, предвид паркинга и задеведениицата, през които можем да наминем преди или след игрите - има няколко пицарии, а в ХолиФууд можем да си организираме добра бира и вкусни запечени картофки! :P ... за любителите на италианската кухня има две-три пицарии! Джаги има в Боулинга до НДК - там има и билярд..., а мисля че и дартс имаше. В Мега Ексрийм Боулинга в Студентски град е най-лъскаво, но и най-задръстено с народ!
- да емфазирам на важния момент: и на двете места ще имам сериозен проблем с паркирането! :-/
Коментар
-
Поли какво изначава "шит":D Срещата найстина се получи мн добре ако започнем да се събираме повече хора ще е още по-весело
Пунтото на Поли е един истински ветеран с белези от доста трипове ароунд евриуеър :D Шегувам се Поли да не се разсърдиш
Насти не ти работи единия стоп
иначе Пунтото ти изглежда страхотно отвънка като го гледаш как се движи :D
Слагайте си коланите
Коментар
-
Да бяхре казали кога ще е следващата "мързелива среща" та да дойдем и ние с жената.София Ленд ми е супер удобно място а и има къде да се спре. Направо забодете един ден и час и да се сабираме.lancia Zeta 2.0 turbo HL /чип-тунинг от TECNOTEMARACING, 16'джанти MELBER, EIBACH окачване , REMUS ауспух
ех' FIAT Bertone X 1/9 - 1500 - 5 speed '82 June
Lanchia Dedra 1600 i.e -пенсионирана
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар