Явно с футболните срещи нещо не се получават нещата защо тогава не опитаме нещо друго като джаги , дартс , билярд .Спортове в които ще могат да се включат и дамите от форума . Не трябва резервация не е свързано със събирането на отбори и такива работи и може да играем и 10 и 2ма човека колкото се съберем .Идеята ми е примерно за понеделник ,защото (поне така си мисля) ще има по-малко хора да отидем в Софияленд долу има всички тези игри които споменах може да пиинем по биричка или кола ще се видим ще поиграем ще поговорим мисля че ще е весело .Ако изявите желание и нещата потръгнат може да го направим редовно мероприятие но това си зависи само от нас
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Игри, забавления и биричка за мързеливи
Collapse
X
-
Супер, страхотни сме аиде събираме се и утре отиваме да играем :D Колегииии засилвайте фиатките и да се видим утре .Ако сте съгласни - 9 часа на бензиностанцията преди софия ланд там ще спрем ще се видим ще паркираме и отиваме да играем само кажете кои сте сигурни да не отида самСлагайте си коланите
Коментар
-
такаааааам... сеа..: 1. Благодаря на Боит.., че пуска темата..! задължително ште пробвам нещо от спортовете, предлагани от подземията н а ленда... само да се уточним кога 2. Поли не е виждала джаги там.., ама невър майнд...3. Поли ще се включи... като се организирате, сигура’... и ще доведе още люде идеята за бенза не ме кефи.., моем да си намерим фиатките.. и на паркинга на ленда ... ма пак невър майнд.., както се уговорите.., аз просто ще се впиша... и ще се включа... и такаааам... ... дат’с ол сии я суун!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар